Egyetemista lány vagyok és elhatároztam, hogy a testemből fogok megélni. Hogyan kezdjek hozzá?
Olyanokat ne írjatok,hogy álljak ki a sarokra meg hasonlók,annál diszkrétebben és igényesebben szeretném intézni az ügyet. Tippek?
Beszólásokat nem kérek légyszi,már mindent megpróbáltam,nem találok munkát,de az albit fizetnem kell.:S
Köszönöm
Feladsz egy hirdetést expresszen,hogy támogatót keresel,így egy pasi lesz csak,azt is te választod.
Ha nem kamu a kérdés,megértem,egyetemistaként,egy szülő támogatásával (én)lehetetlen boldogulni.
Ha én egy igazi prosti lennék, egyetemistának álcáznám magam, és kiirnám ide ugyanezt a kérdést.
Lefogadom, hogy a kérdező már eddig legalább 5-6 privát-emailt kapott, támogatást igérő emberektől.
már egy évet elvégeztem, kínkeservesen tartottam el magamat.Szüleim sajnos nem támogatnak,mindent magamnak kell előteremtenem. Ez nem egyszerű úgy hogy egész nap 5-ig óráim vannak,utána meg már hulla vok. Havi 40 diákhitellel a sggemet törölhetem ki.:S
köszönöm az eddigi segítőkész válaszokat! Rengeteget gondolkoztam mire idáig eljutottam.Nyilván nem jókedvemben tenném ezt meg.:(
www.piroslampa.net
képet, számot, tarifát és helyet küldhetnél privátba...
" Ez nem egyszerű úgy hogy egész nap 5-ig óráim vannak,utána meg már hulla vok"
mesélj, hogyan fogsz naponta több férfit is kielégíteni ha te 5 után hulla vagy minden nap? tudod a kuncsaftok nem azt fogják várni, hogy te terpessz be és akkor had csinálja, hisz ilyet ingyen is kapnak bárhol. neked szolgáltatnod kell majd ami fizikai meló akárhogy is nézzük. jah és gondolom nem vagy finnyás sem, hisz nem lesznek kibúvók, csinálni kell amit kérnek.
annak az egyetlenegy embernek,aki küldött privátot,köszönöm az ötletet.
Egyébként téved az az egyik válaszoló,aki azt irta hogy biztos jött már vagy öt megkeresésem. Hát nem.
nézz meg egy-kettőt,ez mégiscsak biztonságosabb,mint ki tudja milyen vendéget fogadni
Csak a két legfontosabbat hagytad ki drága. Kép és ár :D
Amúgy nem hinném hogy jó ötlet ebből eltartani magad, de te tudod, mindenesetre kiváncsivá tettél.
Infót adhatsz privibe is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!