Egyetemista lány vagyok és elhatároztam, hogy a testemből fogok megélni. Hogyan kezdjek hozzá?
Olyanokat ne írjatok,hogy álljak ki a sarokra meg hasonlók,annál diszkrétebben és igényesebben szeretném intézni az ügyet. Tippek?
Beszólásokat nem kérek légyszi,már mindent megpróbáltam,nem találok munkát,de az albit fizetnem kell.:S
Köszönöm
Vannak az interneten ilyen hirdetések, ahol diáklányt támogatnának férfiak, nincs is sok munka vele, hetente 1-2 randi és állja minden költséged.
Nekem is megfordult ez a fejemben, találkoztam is egy jelentkezővel, akinek tetszettem. Na de amikor megláttam... azonnal rájöttem, hogy nincs az a pénz, amiért hozzá tudnék érni.
Na meg a másik: nem tudom, milyen szakon vagy, vannak olyanok, ami mellett nem érdemes: pl. pedagógus, nyelvszak, menedzsment... csak egyetlen volt ügyfeled kotyogja ki a dolgot és már el is lehetetlenültél a szakmában.
orvosira járok
hogya a csudába menjek át levelezőre egyik előttem válaszoló?? Nincs is nálunk ilyen.
A könyvek rohadt drágák,albérletemet is fizetnem kell,és akkor még kaját nem is vettem. Eddig diákmunkákkal tartottam fenn magam,de abból meg vajmi kevés pénz gyűlik össze.:S Ahhoz meg rengeteg melót bekéne vállalnom h normális pénzem legyen abból
és akkor mikor tanulok???
igaza van,nálunk sincs levelező,nagyokos.....
mit szólsz a támogatós dologhoz?
akkor nem kellene egy rakás ismeretlen mukival lenni
Úgy,hogy a szüleid egy fillérrel nem támogatnak,nem tudsz megélni hétvégi pultozásból......Akkor sem,ha kollégista vagy.
Ne veszekedj feleslegesen,nem azt kérte,hogy írj olyanokat,hogy "Kinek-kinek a tehetsége szerint"
Ha az ember tanulni szeretne,de nincs miből,az nem vicc tárgya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!