Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyetemista lány vagyok és...

Egyetemista lány vagyok és elhatároztam, hogy a testemből fogok megélni. Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

Olyanokat ne írjatok,hogy álljak ki a sarokra meg hasonlók,annál diszkrétebben és igényesebben szeretném intézni az ügyet. Tippek?

Beszólásokat nem kérek légyszi,már mindent megpróbáltam,nem találok munkát,de az albit fizetnem kell.:S

Köszönöm

2010. aug. 9. 11:56
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
54%
Ismerek valakit, aki kb. szintén úgyanilyen sokat tanul, és mégis képes rengeteg dolgozni, de eszébe nem jutna k*rvának menni. Magát valamire is tartó ember inkább nem is tanulna egyetemen, hanem csak dolgozna, és esetleg levelezőn tanulna, minthogy k*rvának menjen. De ugye mindig van egyszerűbb út...
2010. aug. 9. 19:49
 22/54 anonim ***** válasza:
68%

Vannak az interneten ilyen hirdetések, ahol diáklányt támogatnának férfiak, nincs is sok munka vele, hetente 1-2 randi és állja minden költséged.

Nekem is megfordult ez a fejemben, találkoztam is egy jelentkezővel, akinek tetszettem. Na de amikor megláttam... azonnal rájöttem, hogy nincs az a pénz, amiért hozzá tudnék érni.

Na meg a másik: nem tudom, milyen szakon vagy, vannak olyanok, ami mellett nem érdemes: pl. pedagógus, nyelvszak, menedzsment... csak egyetlen volt ügyfeled kotyogja ki a dolgot és már el is lehetetlenültél a szakmában.

2010. aug. 9. 23:22
 23/54 A kérdező kommentje:

orvosira járok

hogya a csudába menjek át levelezőre egyik előttem válaszoló?? Nincs is nálunk ilyen.

A könyvek rohadt drágák,albérletemet is fizetnem kell,és akkor még kaját nem is vettem. Eddig diákmunkákkal tartottam fenn magam,de abból meg vajmi kevés pénz gyűlik össze.:S Ahhoz meg rengeteg melót bekéne vállalnom h normális pénzem legyen abból

és akkor mikor tanulok???

2010. aug. 10. 13:32
 24/54 anonim ***** válasza:
32%

igaza van,nálunk sincs levelező,nagyokos.....

mit szólsz a támogatós dologhoz?

akkor nem kellene egy rakás ismeretlen mukival lenni

2010. aug. 10. 17:33
 25/54 anonim ***** válasza:
69%
Nagyokos? Egy szóval sem mondtad, milyen szakra jársz. Én fordítással (5 éve) havi 100 E Ft-ot kerestem havonta. Igaz, ahhoz nyelvtudás kell. A tesóm viszont a SOTÉ-ra járt, ő hétvégente pultos volt, merthogy akkor nem volt oktatás. Végül is prostikra is szükség van, ők is hasznos tagjai a társadalomnak, nemcsak a jogászok, meg az orvosok. Kinek-kinek a tehetsége szerint. :)
2010. aug. 10. 18:48
 26/54 anonim ***** válasza:
38%

Úgy,hogy a szüleid egy fillérrel nem támogatnak,nem tudsz megélni hétvégi pultozásból......Akkor sem,ha kollégista vagy.

Ne veszekedj feleslegesen,nem azt kérte,hogy írj olyanokat,hogy "Kinek-kinek a tehetsége szerint"

Ha az ember tanulni szeretne,de nincs miből,az nem vicc tárgya.

2010. aug. 10. 18:53
 27/54 anonim ***** válasza:
45%
Vissza lehet szólogatni, de akkor sem kényszerített senki bele ebbe a helyzetbe... Csak nem tudom, mit csinálsz majd, miután először összevert az éppen aktuális partnered.
2010. aug. 10. 19:09
 28/54 anonim ***** válasza:
40%
Kép, tarifa??
2010. aug. 10. 20:57
 29/54 anonim ***** válasza:
46%
Erre nem válaszolok és OFFolok..nem vagy normális! Fáj a rendes munka? _Kicsit izzadni - sokat kaszálni mi? Ne lepődj meg a válaszokon!
2010. aug. 10. 21:44
 30/54 anonim ***** válasza:
57%
Pedig nem támogattak a szüleink, mert sajnos nincsenek. Többen béreltünk egy lakást, így kijött fejenként 25-ből rezsivel. (Bp) Egyszerűbb kajákat ettünk, olcsó, vagy ingyenes szórakozási lehetőségeket kerestünk. Ne mondja már azt senki, hogy az összes egyetemista gazdag szülők gyereke, vagy prosti. Ezzel az erővel a kismamák is űzhetnék az ipart, mert a gyes sem egy nagy összeg.
2010. aug. 11. 07:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!