Falusi pályakezdőként végzettség nélkül 110 ezer forintos fizetés nem megfelelő szerintetek?
Legközelebbi gyár 50 km-re van , na most egy 18-20 évesnek aki kijön az iskolából tényleg megalázó lenne 110 ezer forintot fizetni a semmi tudásra faluban?
Természetesen a fizetés emelkedik idővel meg tapasztalattal de kezdőként miért nem elég ez egy újoncnak? Aki többet akar az úgy is elmegy Budapestre vagy máshova de itt ennyibe kerül az élet
"1-2 év után 10% emelés meg más dolgok is"
Ez nem emelés, csak az évi aktuális minimálbér.
Ez nem igaz mert ha emelik a minimálbért akkor én ahhoz képest emelem!
Idén is megkapták ketten is a 10% emelést azon felül, hogy amúgy is emelve lett a bérük államilag!
Ott vagy eltévedve, hogy azt hiszed, hogy te adod nekik a kenyérre valót, miközben az általuk megtermelt többletet tartod meg magadnak.
Ez a plusz pontozás túlóráért igazi hűbérúr-mentalitás, olyantól, aki elvárja, hogy a jobbágyok hajbókoljanak neki, ha nem szedi duplán a tizedet.
Az általam adott pénzből teszik az ételt meg kenyeret a családjuk meg saját maguknak az asztalra akkor ki adja a kenyérre valót?
Milyen hűbérúrról beszélsz te? A pontozás egy grátisz amiket beválthatnak juttatásokra , szerinted egy hűbéri rendszerben voltak juttatások?? Csak munka amíg össze nem estél! Nálam nincs se hétvégén munka se sok túlóra!
Ne gondold, hogy én milliókat teszek el havonta! Főleg most a járvány alatt, a saját fizetésem csökkentettem és egyik autómat is el kellet adnom, hogy megtartsam minden emberem munkahelyét! Ennyit a hűbériségről! Inkább magam húsába vágtam mint hogy elvegyem az embereim megélhetését meg családjának ételét!
Na emberek. Falun végzettség nélkül pályakezdőnek 110 nettó?
Én 20 éve a pályán vagyok, a fővárosban, van kettő szakirányú diplomám és bruttó 210/nettó 140-et kapok.
20 éve, 2 diploma, főváros. Nettó 140. Garantált bérminimum.
A bér mellé semmi sincs, még egy szaloncukrot se adnak karácsonyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!