Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha piacképtelen egyetemi...

Ha piacképtelen egyetemi szakon végzek (közigazgatás-szervező) nagy rá az esély, hogy később hajléktalan leszek?

Figyelt kérdés

Ugye a versenyszférába nem fognak felvenni, közszférás fizetés meg nem elég lakbérre sem

Szóval nagyon kilátástalannak érzem a jövőmet

2020. okt. 23. 03:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

10. Amúgy ennyire nincsenek barátaid, ismerőseid?

26 éves vagyok és tömérdek korombeli vagy idősebb embert ismerek, akik piacképtelen diplomával végül valami más szakmában helyezkedtek el és lettek sikeresek, vagy legalább keresnek normálisan.

2020. okt. 23. 13:41
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Nem az a baj hogy piacképtelen mert ezt nem mondanám... Ugyanis a közigazgatási szervekre igen nagy szükség van. Aki nem látja át nem lát bele annak fogalma sincs mi a Közigazgatás. Abban viszont igazad van hogy nem fizetnek meg...nagyon nem.

Én is ezt végeztem és képzeld el hogy már azóta a versenyszféraban dolgozom. Közben elkezdtem levelezőn egy másik szakot. Szóval simán csak pályázz versenyszferas melokat hidd el nekem lesz jó helyed :)

27N

2020. okt. 23. 13:46
 13/16 anonim ***** válasza:
19: ITSHnál.
2020. okt. 23. 14:04
 14/16 A kérdező kommentje:
Ezt a mancikás dologt már egy csomó kérdésnél olvastam. Minek nyögöd be a kötekedésed minden egyes kérdéshez?
2020. nov. 13. 23:41
 15/16 anonim ***** válasza:
69%
Te minek kérdezed meg ugyanazt huszonötször naponta?
2020. nov. 13. 23:56
 16/16 A kérdező kommentje:
A másik kérdéshez is te írtad, hogy seggnyalók
2020. nov. 14. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!