Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit érdemes tanulni, csinálni...

Mit érdemes tanulni, csinálni NŐként, ha a legkeresettebb területekhez nem értek?

Figyelt kérdés

Se infó, se mérnöki, se gazdasági terület nem jöhet számításba és jó eséllyel orvos se leszek. Egyszerűen ezek nekem nem mennek.

Valamiből mégis meg kellene élni normálisan. Tanulnék is szívesen, ha lenne olyan, amihez értek. Mármint van olyan persze, de azokat nem fizetik meg. Szóval teljesen elvagyok keseredve, hogy mi lesz velem. Egyedül a nyelveket szeretem, tanulom is, de a fő problémán nem változtat. Ha ki megyek is külföldre nagy eséllyel ott az említett területek a nyerők. Egyszerűen nem értem hogyan lehet mostanában boldogulni, ha nem egy reál beállítottságú ember vagy.

2020. okt. 18. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
A cicáknak könnyű. Gazdag fickót felszedsz. Problem solved.
2020. okt. 18. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező egyetemre menni. A kozmetikusok, fodrászok nem szoktak éhezni, de műkörmöket is készíthetsz. Lehetsz valutapénztáros, idegenvezető, buszsofőr, boltvezető egy drogériában...
2020. okt. 18. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Milyen nyelveket beszélsz?

angol + egy kevésbé elterjettebb nyelv tudókat megfizetik.

Idegen vezetés, konferenciák, tolmácsok, stb.

2020. okt. 18. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
HR vagy pszichológia diplomával plusz tényleg jó nyelvtudással berobbanhatsz a multik világába.
2020. okt. 18. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!