Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha fordító szeretnék lenni,...

Ha fordító szeretnék lenni, milyen nyelveket érdemes megtanulnom? Melyek a legkeresettebbek?

Figyelt kérdés

2016. júl. 3. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
angol német francia olasz spanyol orosz kínai hindu arab
2016. júl. 3. 14:02
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

Azt feltétlen, amelyikről fordítani akarsz.

Elég telített a szakma, nagyobb esélyed van a "ritkább" nyelvekről fordításnál.

2016. júl. 3. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Angol + egy egzotikusabb nyelv kombinációval nyert ügyed van a munkaerőpiacon.

Én csak az angolból elég jól megélek, de 12 éve kezdtem, még a válság előtt, azóta telítettebb a szakma.

2016. júl. 3. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha fordító akarsz lenni ajánlott 3 idegennyelv. 1. Angol 2. Valami másik "nagy"nyelv pl (francia, német, orosz, spanyol, portugál, olasz, kínai. ..) 3. Valami nagyon ritka pl (lengyel, svéd, norvég, holland, dán...)
2016. júl. 10. 09:07
 5/6 jikanv ***** válasza:
0%
ha fordito akarsz lenni akkor mar elrontottad, mert soha nem leszel az ugyanis meg a nyelvet se beszeled es ejszaka ha a konyvet vagy meg jobb,,, egy kulfoldit a parnad ala teszed nem fogod tudni megtanulni. Ha meg masoknak kell megmondani mit csinaljal akkor mar eleve nem vagy alkalmas semmmifele onalloan vegezheto munkara. Onbizalom nelkul nem tudsz mukodni igy inkabb keress egy portas allast es ott nyugodtan ellodoroghetsz gondolataidban milyen nyelvet "erdemes, lenne jo" almodozni tanulni.
2016. júl. 10. 09:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az oroszt érdemes nyomni, meg a kínait.
2016. júl. 10. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!