Fiatal meleg fiúk hogyan jussanak pénzhez?
Figyelt kérdés
Sok mindenre hajlandó vagyok, sajnos ebben az országban nem tudsz szakképesítés nélkül elhelyezkedni hogy ne érjen atrocitás, valami tipp esetleg?
20/F
2020. okt. 17. 16:44
11/15 anonim válasza:
Menj el egy multihoz, ott rájössz, hogy nem számít, meleg vagy-e. Legaláb 10 meleg munkatársam volt, semmi panaszuk nem volt senkire, egyenlőek vagyunk/voltunk.
12/15 anonim válasza:
Egyes helyeken imádják a meleg kollégákat. Ilyenek pl. a gyorséttermek, a légi utaskísérők, a fodrászok, ügyfélszolgálatok stb.
13/15 anonim válasza:
Mint a hetero-k. Dolgozol.
Miért emelted ki, hogy meleg vagy?
14/15 anonim válasza:
Ha ez minden, amit fel tudsz mutatni, hogy meleg vagy, akkor azt tudom ajánlani, amit a csajoknak szoktam, ku.r.válkodj.
15/15 anonim válasza:
Egyszerűen csak kifogásokat keresel és a saját önsajnálatodban nyomorogsz. Nem fogunk megsajnálni azért mert lusta vagy tanulni is és dolgozni is. A homoszexuálitás pedig erre pont nem kifogás semmilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!