Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Budapesti melegek!Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesti melegek!Mennyire érzitek magatokat biztonságban a fővárosban,ha önmegvalósításról,önkifejezésről van szó?

Figyelt kérdés
Gondolok itt egy olyan esetre,hogy valaki nem fél az önkifejezéstől,például rózsaszín festett haj,gyűrűk,fülbevaló,stb,tehát az átlag homofób férfi/nő szerint "ez biztos,hogy b*zi". Természetesen ez egy kisarkított példa,ennél kicsit "átlagosabbra" is lehet gondolni. :)

2020. okt. 16. 17:02
A kérdező szavazást indított:
Egyáltalán nem érzem magam biztonságban,ezért figyelek is arra,hogy mit teszek
Viszonylag elviselhető a történet.
Nincsenek különösebb gátlásaim,félelmeim.
Abszolút nem szokott ebből problémám lenni.
Többször is ért már akár fizikális bántalmazás is emiatt.
Nem borzalmas a helyzet,de lehetne jobb is.
31 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
35%
A ténymegállapítás mióta számít homofóbiának?
2020. okt. 16. 17:10
 2/31 A kérdező kommentje:
Attól függ,hogy a ténymegállapítás hogyan történik,ha már mindenképpen kötözködni szeretne a kedves válaszó. Amíg verbális formát nem ölt és ezáltal ebből atrocitás nem származik,nem feltétlen gond,sőt akár homofóbiának se nevezném. Viszont ha nagyon kötözködni szeretnék,akkor meg azt mondanám,hogy senkinek semmi köze mások szexualitásához,még akkor sem,ha az az adott társadalmi sztereotípiák szerint "megmondható". Remélem kielégítő választ adtam.
2020. okt. 16. 17:15
 3/31 A kérdező kommentje:
válaszoló*
2020. okt. 16. 17:18
 4/31 anonim ***** válasza:
2%

Nem, nem adtál semmire sem választ. Ha magadra írod, hogy bzi vagy, akkor nem kell csodálkozni azon ha arra gondolnak, hogy bzi vagy. Szerintem ez elég egyértelmű.

Azt tökéletesen megértem ha mondjuk azt mondod, hogy szerinted a homoszexualitás nem undorító. Ezen lehet vitatkozni meg lehet vele egyet nem érteni, de az égvilágon semmi értelme. Olyan mintha mondjuk valaki pl szrevő lenne és megsértődne azon, hogy mások ezt undorítónak találják.

Személyes példa: szerintem mindenki azt csinál odahaza, amit szeretne azzal akivel szeretné. DE a múltkor a strandon a medencében ott smárolt egy 18 éves fiú egy kb 55 éves fickóval na akkor azt hittem belehányok a medencébe. Nem hiszem, hogy erről tehetnék.

Azt már nem is mondom, hogy a szrevést is undorítónak tartom és kihívnám a rendőrt arra aki nyiltan ezt csinálja annak ellenére, hogy ha valaki otthon csinálja akkor nekem mindegy.

2020. okt. 16. 17:23
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért nagyon szomorú az eredmény:(
2020. okt. 16. 17:30
 6/31 A kérdező kommentje:
A szokásos történet,"csinálja otthon","csinálja a négy fal között". Kérdem én,ha egy 18 éves lány smárolt volna egy 55 éves férfival,az megint ugyanekkora baj lett volna? Őszintén szólva ezt a vitát kissé tárgytalannak érzem,végig ez a "korrekt akarok maradni,és félig-meddig nem gyűlöletteljesnek tűnni,miközben amúgy szarevéshez hasonlítok egy általam nem teljes mértékben elfogadott dolgot" típusú hozzáállás olvasható ki.
2020. okt. 16. 17:33
 7/31 anonim ***** válasza:
13%

Meleg vagyok

De egy rózsaszín hajú hisztis picsa kinézetű srácnak én is beszólnék.

Pl. Szeretethiányodvan, nem foglalkozik veled senki?

2020. okt. 16. 17:37
 8/31 anonim ***** válasza:
0%

Ahogy írtam vitatkozhatsz ezzel, de mégis mit csináljak ha undorítónak tartom? Csináljak úgy mintha nem tartanám annak?

A válaszodból számomra az jön le, hogy a szrevést te is undorítónak tartod. Tudod miért? Azért mert undorító. Gondolom nem vágnál jóképet ahhoz és nem simogatnád meg a buksiját annak aki az utcán történő szrevésből ideológiai kérdést csinálna hanem undorodva elfordulnál. Pont így van a többség a homoszexuálisokkal.

Szerintem egy 18 éves lány + 55 éves fickó nagyon nagyon komoly kérdéseket vet fel, de az valóban tény, hogy sokkal kevésbé tartom undorítónak mint a... mint a szrevést.

2020. okt. 16. 17:39
 9/31 A kérdező kommentje:
Szíved joga,viszont sajnálatos,hogy ennyi gyűlölet van benned,és ennyire nem tudod tisztelni mások döntését. Jobbulást kívánok.
2020. okt. 16. 17:39
 10/31 A kérdező kommentje:
Nonsense az egész kérdésfelvetés,olyan érvvel próbál az utolsó válaszoló alátámasztani egy általa helyesnek vélt állítást,álláspontot,ami teljesen abszurd és témától távol eső történet,a szarevés.A kérdésre válaszolva,gondolni bármit lehet,de szerintem van egy nagyon könnyen belátható hozzáállás,ami végtelenül egyszerű: "Kit érdekel". Ha nem tetszik,le kell szarni,nagyon sok problémát megold,főleg olyan problémák esetén,melyek más embereket érintenek,minket pedig csak indirekten.
2020. okt. 16. 17:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!