Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti melegek!Mennyire érzitek magatokat biztonságban a fővárosban,ha önmegvalósításról,önkifejezésről van szó?
Nem, nem adtál semmire sem választ. Ha magadra írod, hogy bzi vagy, akkor nem kell csodálkozni azon ha arra gondolnak, hogy bzi vagy. Szerintem ez elég egyértelmű.
Azt tökéletesen megértem ha mondjuk azt mondod, hogy szerinted a homoszexualitás nem undorító. Ezen lehet vitatkozni meg lehet vele egyet nem érteni, de az égvilágon semmi értelme. Olyan mintha mondjuk valaki pl szrevő lenne és megsértődne azon, hogy mások ezt undorítónak találják.
Személyes példa: szerintem mindenki azt csinál odahaza, amit szeretne azzal akivel szeretné. DE a múltkor a strandon a medencében ott smárolt egy 18 éves fiú egy kb 55 éves fickóval na akkor azt hittem belehányok a medencébe. Nem hiszem, hogy erről tehetnék.
Azt már nem is mondom, hogy a szrevést is undorítónak tartom és kihívnám a rendőrt arra aki nyiltan ezt csinálja annak ellenére, hogy ha valaki otthon csinálja akkor nekem mindegy.
Meleg vagyok
De egy rózsaszín hajú hisztis picsa kinézetű srácnak én is beszólnék.
Pl. Szeretethiányodvan, nem foglalkozik veled senki?
Ahogy írtam vitatkozhatsz ezzel, de mégis mit csináljak ha undorítónak tartom? Csináljak úgy mintha nem tartanám annak?
A válaszodból számomra az jön le, hogy a szrevést te is undorítónak tartod. Tudod miért? Azért mert undorító. Gondolom nem vágnál jóképet ahhoz és nem simogatnád meg a buksiját annak aki az utcán történő szrevésből ideológiai kérdést csinálna hanem undorodva elfordulnál. Pont így van a többség a homoszexuálisokkal.
Szerintem egy 18 éves lány + 55 éves fickó nagyon nagyon komoly kérdéseket vet fel, de az valóban tény, hogy sokkal kevésbé tartom undorítónak mint a... mint a szrevést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!