Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti melegek!Mennyire érzitek magatokat biztonságban a fővárosban,ha önmegvalósításról,önkifejezésről van szó?
Festett punk hajam van, acélbetétest hordok, általában tele vagyok szegecsekkel és láncokkal. Igaz ez annyira nem "Meleges" stílus, de kifejezem magam, maximum megnéztek páran de nem szoktak soha sem beszólni.
19/f
17 ez neked valami fétis? 😄
Egyébként meg az "undorító" nem egy objektív kategória, így erről észérveken alapuló vitát nem lehet folytatni.
Az, hogy mi undorító, társadalmi és személyes elfogadottság függvénye (ami nem csak személyenként, hanem még időben is változhat, hiszen lehet, hogy nekem gyerekkoromban a tökfőzelék undorító volt, felnőtt koromban meg szeretem).
Objektíven, társadalmilag a heteroszexualitás, a homoszexualitás és a szarevés ugyanannyira undorító: ugyanis mindhárom pontosan annyira lesz undorító, amennyire a társadalom azt akarja, hogy az legyen.
Innentől kezdve már csak az számít, mennyire van rá társadalmi igény, hogy ne legyen undorító: a heteroszexualitásra igen nagy társadalmi igény van, a homoszexualitásra kisebb, de van igény rá, míg a szarevés társadalmi elfogadottságának igénye elhanyagolható.
Ennélfogva a társadalom magának generálja az igényei alapján, hogy mi legyen az undorító: ha megjelenik rá az igény (ami megjelent), a homoszexualitás is válhat idővel egyre kevésbé undorítóvá, míg a szarevés, tekintve alacsony társadalmi támogatottságát, nem.
Személyes undorodási preferenciákról pedig nincs értelme vitatkozni, borzasztóan szubjektív, és ahogy írtam, egy embernél is változhat idővel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!