Fiatal meleg fiúk hogyan jussanak pénzhez?
Sok mindenre hajlandó vagyok, sajnos ebben az országban nem tudsz szakképesítés nélkül elhelyezkedni hogy ne érjen atrocitás, valami tipp esetleg?
20/F
Nem tudom elrejteni, de ha lenne rá lehetőségem akkor sem rejteném el.
Ugyanis nem gondolom hogy sok buta ember miatt nekem bujkálnom kellene, vagy megjátszani valakit aki nem is vagyok.
Egy szinten vagy a hlye kispcsákkal, minden tekintetben. Gondolok itt arra, hogy "most erre azért nem vesznek fel, mert nő vagyok?"
Igen vazze, azért.
Véletlenül sem azért mert nem értesz semmihez, nem tanultál semmit, a cég bevételeihez semmit nem tudsz hozzátenni, de elvárnád, hogy valaki a semmire fizessen neked. Mellé még az egód is nagy, persze mindenki más a buta, nem te, aki az égvilágon semmit nem tettél még le az asztalra, azt leszámítva, hogy mondjuk tollakat dugdosol a sggedbe, amire meg konkrétan senki nem kíváncsi egy munkahelyi környezetben.
Én se tudom a heteró kollégáimról se, hogy miként szeretik megdugni az asszonyt, félrekefélnek-e, esetleg börtönben voltak és ott kaptak némi extrát. Mert senkit nem érdekel, nem is szoktunk ilyenekről beszélni, inkább az aktuális szakmai ügyekről. Max. azt tudom róluk, hogy házasok-e, van-e gyerekük.
De ha az agyatlan kispcsákkal akartál egy szintre kerülni, akkor gratulálok, elérted a célod.
Amúgy meg: aki nem dolgozik, ne is egyék. Ha pozitívan gondolkodsz, ebből is ki lehet jönni jól: legalább nem hízol el:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!