Tényleg nettó 250-300 ezret lehet keresni 8 órába a Mcdonaldsba meg Burger Kingbe?
Figyelt kérdés
Nem akartam jelentkezni de ismerősöm aki ott dolgozik azt mondja, hogy ő 8 órába van ott és a pótlékokkal van, hogy 300 ezret haza visz míg én diplomával csak 200 ezret keresek, van erről valakinek tapasztalata?
Debrecenről van szó
2020. okt. 16. 21:30
11/14 anonim 

válasza:

Aki meg nem hiszi hogy csak 1100 ft/bruttót fizet a meki/burger fent van a hivatalos oldalukon a fizetés teljesen nyilvános, vidéken ennyit fizetnek
12/14 anonim 

válasza:

332.000 a bruttója. Erre jönnek a pótlékok, és a jelenléti bónusz. Így szokott 290-310 lenni a nettó.
13/14 anonim 

válasza:

Én nem akarok senki pénztárcájában turkálni, saját magatokat csapjátok be, ha ezt elkönyvelitek egy 300 eft-os fizetésnek. 300 eft a bruttó 450 nettója, az hogy béren kívül milyen bónusz, juttatás, esetleg túlóra kifizetés van amit mozgóbérként bérszámfejtenek, más téma.
14/14 anonim válasza:
Hol van 1600 as fizetés? 😳 nekem 1200 a mekiben diáként. So így kevesebbet vonnak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!