Tényleg nettó 250-300 ezret lehet keresni 8 órába a Mcdonaldsba meg Burger Kingbe?
Nem akartam jelentkezni de ismerősöm aki ott dolgozik azt mondja, hogy ő 8 órába van ott és a pótlékokkal van, hogy 300 ezret haza visz míg én diplomával csak 200 ezret keresek, van erről valakinek tapasztalata?
Debrecenről van szó
Nekem, vazze, az órabérem 4000 forint körüli, erre kapok 450 körüli havi nettó összeget.
Persze nem is képzettség nélküli lófszjóskaként vagyok itt foglalkoztatva, ezt azért tisztázzuk.
De nyugodtan menjél a mekdonálcba, én is annak örülök, ha az engem kiszolgáló személyzet heppy meg sájni, meg minden, mikor kiszolgál engem (bár persze ezt #2 válaszoló infói alapján, meg úgy általában a józan paraszti ész, meg saját tapasztalataim alapján, erősen kétlem).
Ki van írva a Mekik előtt plakáton, hogy nettó 180 a fizetés.
Pontosan így lesznek a 3-400 eft-ot kereső gyárimunkás legendák is, hogy egy ismerősöm azt mondja, pótlékokkal, stb...
Az egyik ismerősöm jelentkezni akart mert nem volt nagyon munkája 1100 Ft bruttó órabért ajánlottak Debrecenben, amely fél év után lehet akár 1200 Ft is...éjszakai pótlék 30%.
Sehogysem jön ki a a nettó 250-300 ezer, 168 órában. Nem tudom ha a tag bent van 6 napot egy héten és csak pótlékos időben talán kijöhet.
De ez nem élet, szaros bruttó 1100 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!