Üzletkötőnek érdemes menni így?
A kovid miatt elvesztettem a biztonságos irodai aktatologatói állásom, csak ilyen pozíciókban dolgoztam. Most szívesen alkalmaznának biztosítónál üzletkötői pozícióban. Mindig nagyon sokat tudtam beszélni, akár a semmiről is. A verselemzést imádtam, mégha életemben nem is hallottam róla, mégis tudtam meséket írni a versekről. Ebben jó vagyok. Az is nagyon bejön, hogy tudományosnak látszó dolgokat adjak be embereknek. Ismerem hogy kell csűrni-csavarni a szót, hogy jól hangozzon. Nem lenne gond jó befektetésnek tűnő biztosításokat emberekre tukmálni úgymond.
A gond az, hogy nehéz elképzelnem azt, hogy ismeretlen emberek telefonhívás után egy személyes találkozó alkalmával megtakarításaikat nekem adják. Egy vad idegen embernek, csak mert rábeszéltem őket, hogy X portfólió úgy van összerakva, hogy megéri neki betenni ebbe 3-10 millát. Mondanom sem kell, ha nincs üzletkötés, akkor fizetés sem lesz. Jutalék alapján jön a cégtől a lóvé. Én mint magánvállalkozó mínuszban kezdem, mert ugye fizetnem kell a járulékaimak, nyugdíj, TB, bérlet, laptop bérlése.
Szerintetek megéri belevágni így?
Szerintem van ebben potenciál. Az emberi hülyeség mértéke felbecsülhetetlen. Tesco hitelkártyát például úgy igényelnek emberek, hogy azt sem tudják mi az. Aztán pislognak, hogy "ez hitelkártya, nemáá, höhö ezt nem mondták". Erste hitelkártya szintén, kap a paraszt egy ajándék tollat és megköti a hitelszerződést a reptér közepén, két bevezető bullshit mondat után. Ezeknek a buta, kétbites agyú birkáknak bármit el lehet adni jó szöveggel, UL biztosítás, nyugdíjbiztosítás, lehúzós alapok, bármit. Ha jó szöveged van, lehetsz benne jó.
Viszont az, hogy a rokonokkal kell kezdeni az átverést, morálisan lehet akadály. Egy suttyó újpalotai panelprolit lehúzni egy dolog, de a barátok, család az más tészta. Gondold át.
Hülyíts mást, aki még benyalja a kamudumád. Én már kinőttem azt a kort, amikor még hisznek az emberek az MLMeseknek.
Btw csak nem bannolták az előző accountodat a Gfalvi seggének lefetyelése miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!