Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen fizetésigényem lehet?

Milyen fizetésigényem lehet?

Figyelt kérdés
Informatikus halgató vagyok, egyetem mellett szeretnék munkát vállalni (informatikán belül, nem diákmunkát) 3/4 vagy akár teljes időben, de vmennyire kötelten idöbeosztással. Pl java, php,..fejlesztőként
2010. aug. 8. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Én úgy emlékszem, ez itt egy kapitalista ország. (sajnos)

Ez azt jelenti, hogy mindenki annyi fizetést kaphat, amennyit a munkaadója hajlandó kifizetni.

Az pedig annyit fog megfizetni, amennyit a munkád neki ér. Remélem hogy sokat.

Azt pedig csak te tudod, hogy mennyire értesz a szakmádhoz, és amit csinálsz, az mennyire hasznos másoknak.

Ilyen kérdéseknek tehát 20 éve még lett volna helye, ma már nincs.

Igaz akkor lett volna munkád is, ma már nem biztos

2010. aug. 8. 16:01
 2/4 A kérdező kommentje:
A kérdésem inkább arra vonatkozik, ha önéletrajzot fizetésigény megjelölésével, kérik oda kell irnom valamit. Szeretnék ezzel kapcsolatban reális képet kapni, hogy tanulás mellett milyen lehetőségeim-elvárásaim lehetnek.
2010. aug. 8. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Gondolkozz rajta, hogy minimum mennyiért fogadnál el egy ilyen állást. Semmiképpen nem javasolnám, hogy önként alulértékeld a munkádat. Szerintem azt még a munkaadók sem szeretik

Aztán tegyél hozzá 25%-ot, és azt ird be. Abból már lehet engedni.

Konkrét számot nem hinném hogy bárkitől kapni fogsz, ez egy nagyon nehéz kérdés. Éppen ezért találták ki ezt az egész fogalmat, hogy "fizetésigény megjelölés"

2010. aug. 8. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:
www.grafton.hu oldalon konkrét számokkal sok-sok informatikus állást hirdetnek ...
2010. aug. 19. 21:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!