Meddig lesznek tarthatóak a bérek ilyen mértékű drágulás és élelmiszer áremelkedés mellett?
Napi szintűek már a konfliktusok a management és a beosztottak között-béremelést követelnek sokan mert nem tudnak ilyen mértékben elszállt árak mellett kijönni a haviból.
meddig lesznek tarthatóak a mostani bérek az elszállt árak mellett?
Persze lehet úgy is állni a dolgokhoz hogy kit érdekel az alkalmazott miből él-de azért egy normális hely másképp áll a humánerőforráshoz.
(és itt nem a jóskapista cégekről beszélek)
"Valódi infláció 10-13 % körül mozog."
Aha..... voltál úgy 2 éven belül boltban? olyan 25-30% a valós infláció.
Persze itt mindenki programozó fél misiért. Naná.
És ne, ne kezd el bizonygatni úgyse hiszem el.
Mit küldjek privátban? Bérpapírt bescannelve, vezetéknevem kitakarva? Kedves szerencsétlen, még az alkalmazottak 15%-a is nettó 400 ezer felett keres már. Miért ne vetődhetne erre egy-egy ilyen ember? :D
Nem UFO vagyok, hanem ugyanolyan ember, mint te, csak olyan szakmát választottam (részben véletlenül, részben tudatosan) amivel átlag felett lehet keresni. Miért hiszik azt a keveset kereső emberek a sokat keresőkről, hogy azok annyival másabb emberek? Én sem vagyok tökéletes, nekem is megvannak a magam hülyeségei bőven, sőt még lehet se szebb, se okosabb nem vagyok. Ezt utálom a legjobban, amikor mégis a keveset keresők misztifikálják a sokat keresőket.
"Mit küldjek privátban? Bérpapírt bescannelve, vezetéknevem kitakarva?"
MINEK!!!! Olyat én is össze tudok fotósoppolni 10 perc alatt tetszőleges bérről.
Ilyet ne küldj . Minek. Olyat hazudsz össze amit akarsz. Netbanki kamu képernyőfotó kamu bérlap, fake sms screen bármiről... folytassam?
Ember, nem most jöttem a falvédőről.
Tessék itt egy mobilos mentés a munkabér utalását igazoló sms érkezéséről:
Kérsz bérlapot is? csinálok. Mennyiről szóljon és ki legyen a kiállító?
Ember, nem most jöttem a falvédőről. AMit kérdezel azt se hiszem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!