Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit szóltok az orvosok nagy...

Manly kérdése:

Mit szóltok az orvosok nagy mértékű béremeléséhez ?

Figyelt kérdés

2020. okt. 8. 18:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%
Engem is a nőgyógyászok érdekelnének... Van a családban, és hát.. ez a bértábla nem fedi azt az összeget amiért ő havonta a markát tartja. Iszonyú összegeket szakít napi 2 szüléssel.. még ezt a bértáblát is kiröhögi. Házat épít kp-ból rezidensként. Hagyjuk már.
2020. okt. 8. 20:35
 12/24 anonim ***** válasza:
89%

Errol beszéltem utolsó.

És én szülni is fogok januárba, igy nem tudom hogy s mint

2020. okt. 8. 20:48
 13/24 anonim ***** válasza:
61%

Nem fognak örülni neki. A logikus a jó emelés lenne és a hálapénz visszaszoritasa.

Ha most arra a dokira gondolok akinel a feleségem szult. Napi 2-5 szülése van 200at ker egy szülésert. 400 és 1 millió között keres naponta.

Legyen csak 400, az 8 millió havonta.

Lemond majd a korrektség jegyében legalább 7 millióról ? Havonta ?

Dehogy.

A körzeti doki meg vállalkozó ott nincs változás.

Különben jónak tartom, orvosokat tanárokat megbecsülni és elvárni azt, hogy becsuletesek legyenek. Mindegyik. Kivétel nélkül

2020. okt. 8. 21:00
 14/24 anonim ***** válasza:
58%

Érdemes lenne elolvasnotok ezt az írást.

"Hiszen egy olyan törvényt küldtek el a kamarának, amely nemcsak az orvosok bérét és a hálapénz kérdését, hanem magát az orvosok jogállását is megváltoztatja, méghozzá az orvosokra nézve igencsak hátrányosan.A Magyar Orvosi Kamarának megküldött változatra mindössze cirka négy órát adtak elolvasásra és véleményezésre (az anyag 38 oldalas bonyolult jogi szöveg)."

[link]

2020. okt. 8. 21:06
 15/24 anonim ***** válasza:
66%

"Egyértelmű azért találták ki h eltoroljék a hálapénzt."

Az átlagember bedől ennek. SAJNOS!

Itt arról van szó, hogy eleve magas az átlagéletkor az orvosoknál, sokan mennek külföldre, miközben a covid miatt több orvosra is lenne szükség, de nincs. Így abból gazdálkodnak, ami van. Ha még a maradék is kimegy, miközben a betegek száma megugrik, ez a párt, Orbán bukását is okozhatja. Főleg, mikor jön a 2022-es választás és a covid elfog húzódni.

Ezért emelnék a bérüket.

Az is látható, hogy a rosszul elosztott állami pénzeknek, korrupciónak, uram/bátyám rendszernek köszönhetően, nincs pénz az államkasszában, ezért lesz 5 %-os az új házépítésekre az adó. Ebből próbálnák finanszírozni az emelést az orvosoknak.

De, mivel szakmailag minősíthetetlen emberek vannak hatalmi pozícióban, nem látják, hogy ez az egész, az ápolók elvándorlását fogja okozni, vagyis felgyorsítani.

2020. okt. 8. 22:32
 16/24 anonim ***** válasza:
50%
Az öt százalékos lakásáfa nem bevétel a költségvetésnek, hiszen most 27 százalék.
2020. okt. 9. 00:01
 17/24 anonim ***** válasza:
79%

Bocsánat, igazad van!

Rosszul fogalmaztam, mert áfacsökkentés lesz, amivel megpróbálják felpörgetni az építőipart.

2020. okt. 9. 00:47
 18/24 anonim ***** válasza:
71%

a korrupció és maffia rendszert eltorolni az orvosi szférából kétlem hogy lehetséges.

A lényeg ha nem fizetsz zsebbe az orvosok kb.60-70%a majdnem le se sz.r. Nekik mindegy. Az ápolók is ugyanúgy.

Én voltam korházban és az egyik ápoló 1db. antibiotikumot adott fájdalomcsilapításra .

A másik 2rámkiabált h miért sírok miután kihoztak a műtőből azt se mondták jól sikerűlt a műtét, fájdalomcsillapítót késöbb adtak és ordítottak velem h miért sírok, miután a műtőből kihoztak. Alig tudtam beszélni és ugy éreztem a lábam lángokban ég annyira fájt. Horror az egész.

Ennyi megértés, ezeknek a fizuját emelni csak mert az orvosoknak is emelik? Nem. Előszőr viselkedjenek ahogy ápolóknak kellene. Akik a hálapénzért dolgoztak csak jobb is lenne mindenkinek ha elmennének.

2020. okt. 9. 10:24
 19/24 anonim ***** válasza:
36%

Érdekes módon az alábbi szemponttal senki sem foglalkozik, pedig szerintem ez a legnagyobb probléma:

Nekem páciensként a magánrendelés eltörlése a rossz, mert az államiban eddig mikor mentem volna több hónap múlvára lehetett csak időpontot kapni.

Dolgozó emberként viszont ki tudom fizetni a magánrendelést, ami sokkal nagyobb színvonalat ad mint az állami, arról nem is beszélve hogy olcsóbb, mert nem kell egy napot várni.

Most lehet mondani hogy 10 perc vizsgálatért kifizetek egy csomó pénzt, viszont én 1 nap alatt többet keresek mint a vizsgálat díja (mondjuk még jó, hogy 8 óra alatt többet kapok mint az orvos 10 perc alatt - tudom járulékok, adók, stb.)

2020. okt. 9. 11:44
 20/24 anonim ***** válasza:
89%
Nem torolik el a magánrendelést! Erről nincs szó vmit nagyon félreértesz.
2020. okt. 9. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!