Mit szóltok az orvosok nagy mértékű béremeléséhez ?
Ez egy nagy átverés.
Nem gondolnám, hogy valóban megkapják. Keret sincs rá, és olyan feltételeket szabtak nekik, hogy szerintem a legtöbb otthagyja a fenébe az állami egészségügyet.
Letojom, ahogy ők is az én nyomoromat.
Csak nehogy kiderüljön, h még így is illeni fog azért hálapénzt adni.
Nagyon pozitív és nagyon jót tenne az orvosi morálnak.
Normálisan kezelnének mindenkit nem csak azt aki dugdos zsebbe.
Ja és ha nem teszel eleget a borítékba az is baj.
Kivéncsi vagyok a szulészeteken ezt majd tényleg betudják-e tartani?
Mert ott egy szuléskor 100+ezret szokás adni, nekem pont januárba kell szülnöm , akkor most lehet nem kell adnom pluszba :)
Jó dolognak tartom! De van vele pár gond.
1. Azonban úgy gondolom, hogy nem lehet azt megtenni, hogy egy ágazatban egyoldalúan emelünk béreket (csak az orvosoknak), de a többi egészségügyi dolgozónak meg nem emelik a bérét (mentősök, nővérek, szakápolók stb). Ez bérfeszűltségeket fog eredményezni. Fokozott pàlya elhagyást fog eredményezni.
2. A másik, meg hogy egyértelmű, hogy a covid-19 okozta válság (és várható válság) miatt szeretnének ily sietősen emelni az orvosok bérét. A mai nap nehézségein nem fog már segíteni a sietve (2021. január elejétől) beígért emelt bérezés.
3. Alapvetően szimpátia intézkedésnek tartom, mivel a kormányzó pártnak volt tíz éve, hogy rendezze az egészségügyi dolgozók bérét, mégse tették meg. Akkor állnának neki a belengetett bérrendezésnek, amikor már hullámzik a víz abban a bizonyos biliben.
Egyértelmű azért találták ki h eltoroljék a hálapénzt.
És ez nagyon de nagyon korrekt és jó döntés mind a páciensek és mind az orvosok felé.
Persze lefogadom h igyis a ringyó fajta tartani fogja a markát hogy azért mégis adjál valamennyit mert ezt a becstelenséget nemnagyon lehet kinevelni azokból akik mélyen benne voltak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!