Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan találják állást, ilyen...

Hogyan találják állást, ilyen helyeztben?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, és igen munkát szeretnék keresni, de nem tudom hogyan álljak neki. Főként otthonról vállalható munka érdekelne amit tudok gép előtt csinálni otthonról és egy adott időre kell megcsinálni egy adott feladatot. Mondjuk dokumentumok rendezése, vagy készítése, táblázatok írása stb. Infót tanulok, így értek enyhén a programozáshoz és a hálózathoz. Gondolom ilyen elvárásokkal nem találok munkát, de hátha valaki tud itt ajánlani valamit.

2020. okt. 7. 22:09
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Az a baj hogy sajnos az ilyen melohoz általában kell érettségi.
2020. okt. 7. 22:20
 2/8 kicsibarany ***** válasza:
75%
Meg az is a baj, hogy ezekre a jellegű munkákra nagyobb a kereslet mint a kínálat. A programozásra gyúrj rá jobban.
2020. okt. 7. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos nem sok esélyt látok rá, én is voltam informatikus középsulis diák, semmi lehetőség nem volt soha. Ilyen munkára nem fizetnek a cégek külön egy embernek aki elvégzi, inkább megcsináltatják az alkalmazottaikkal.
2020. okt. 7. 22:30
 4/8 anonim ***** válasza:
98%
16 évesen érettségi, végzettség és tapasztalat nélkül kizárt hogy home officeban foglalkoztatna téged bárki is. úgyhogy maradnak a mezőgazdasági idénymunkák ha falusi vagy, ha városi akkor gyorsétterem, ruhabolt
2020. okt. 7. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Nekem egy volt osztálytársam ennyi idősen azzal foglalkozott, hogy a tágabb ismerősi körében számítógépeket javított, telepített stb. Elég jó zsebpénzt tudott vele összeszedni, szinte mindig volt munkája.
2020. okt. 8. 11:30
 6/8 anonim válasza:
87%
21 évesen, infós egyetemen vagyok és nem vesznek fel semmi ilyen helyre, csak a mekibe. Akkor téged szerinted?
2020. okt. 8. 17:12
 7/8 katika91 válasza:
75%
Sztem tanuld a nyelveket és idővel hagyd el az országot. Azt éri meg a legjobban. Külföldön sokkal jobban megbecsülik a diplomás szakembereket. Nekem sajnos ez a tapasztalatom. De viszont ha Informatikával, Szoftverfejelsztéssel, Programozással szeretnál foglalkozni, akkor jól kösd fel a nadrág száradat, mert belőlük már ömleszteni lehet lassan az Adriai tengert. Kinálatból van rengeteg. Van hogy egy nyitot pozicióra 85-100 jelentkező is van, és ez jövőre nézve mégjobban fog növekedni. Lassan már ácsot, lakatost nemlehet találni...Jelengleg itt tart a világ 2020-ban.
2020. okt. 17. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:
74%

Amikor én csináltam diákmelót (20 évvel ezelőtt), akkor még ment az ilyen. Nekem is volt adatrögzítő munka, amit otthon tudtam csinálni. Borítékokról meg kártyákról kellett az adatokat begépelni és mivel gyorsan gépeltem és darabra fizettek, egész szép órabért értem el.

Manapság már ezeket megoldják automatán, szóval esélytelen.

2020. okt. 18. 21:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!