Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki milyen munkát vállal/vállal...

Ki milyen munkát vállal/vállaltatok egészségügyi főiskola mellett?

Figyelt kérdés
Például gyógytornász, ápoló, mentőtiszt, szülésznő. Heti hány órát tudtatok/tudtok dolgozni szorgalmi időszakban?

2020. okt. 5. 20:49
1 2
 11/18 anonim válasza:
Szia! Én szállodában dolgoztam mellette, hétköznap 2 nap éjszakai recepciósként. Hétvégén pedig nappalosként. Az első 2 évben, aztán már nem tudtam összeegyeztetni. De akkor is elég kemény volt, talán annyi előnye volt, hogy nem egy túl forgalmas hely volt, így tudtam tanulni és még aludni is az esti műszakokban.
2020. okt. 6. 08:54
 12/18 anonim ***** válasza:

Napi 6órát és hétvégén.

Nekem kellett eltartani magam, szulőktol nagyon kevés segitséget kaptam.

2020. okt. 8. 19:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Én filmeztem, ebből telt csak az orvosira.De megérte, szép kis kaland volt.
2020. okt. 8. 21:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Segedápoló, korházban
2020. okt. 9. 20:43
 15/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, és melyik egészségügyi szakon tanultál?
2020. okt. 10. 13:22
 16/18 anonim ***** válasza:
54%
Gondolom ápoló..
2020. okt. 10. 13:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Sote aok meg mindig tanulok
2020. okt. 11. 22:20
 18/18 anonim válasza:
Segédápoló, sebészeten. De csak a 3.évtől. Heti 2-3 műszak, félállásban voltam, havi 90óra körül kellett teljesíteni. Volt hogy pl hétfőn 8-14óráig suliban voltam, aztán 18-6ig munkában. Kedd 8-18óráig meg ismet suli. Persze általában tudtam aludni kb 2 órát hajnalban mikor csend voltés rendes kolléganőm volt. Illetve hétvégén 1 nappal, vagy 2. Rossznak hangzik de annyira nem volt az, albit simán kifizettem (persze csak 1 szoba volt 2másik lakótárssal), illetve kaptam ösztöndíjakat is, tanulmányit és szociálisat. Sokat segített nekem a tanulásban, mivel vizsgahelyszín volt az osztályom, így a főnővérrel sok mindent át tudtam beszélni. Munka közben éjjel tudtam néha tanulni, illetve munka után.. Már fél éve végeztem mint ápoló
2020. okt. 17. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!