Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kormányhivatalban a referens...

Kormányhivatalban a referens milyen besorolásnak felel meg?

Figyelt kérdés

Ezeket találtam:

1. hivatali tanácsos

2. vezető-hivatalitanácsos

3. hivatali főtanácsos I.

4. hivatali főtanácsos II.

Ezek közül melyik, tudja valaki?

Köszi!

#kormánytisztviselő #kormányhivatali bértábla
2020. okt. 4. 21:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ez a nagy kérdés! A fizetés ugyanis kevesebb lenne, mint a mostani bérem egy multinál. Viszont a feladat sokkal jobban tetszik. Szóval nagy dilemma.
2020. okt. 5. 22:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Miért akarsz váltani? Nyilván oka van. Én is váltottam multirol közszferaba, kevesebbért... Viszont sokkal nyugisabb, nagyon hamar hazaerek (több a szabadidőm, szabi is több itt) nem stresszes. Szóval én egyelőre örülök a valtasnak. De nekem már nem kell gyűjteni lakásra, meg hitelem sincs halistennek.
2020. okt. 5. 22:39
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván én vagyok a hülye, mert a helyi önkormányzatnál minden "Margit néni" referens aki a lakosok ügyes bajos ügyeit intézi.

Pontozzátok le ezt is.

2020. okt. 6. 07:10
 14/16 A kérdező kommentje:
12-es: pont ezek miatt akarnek valtani. Stressz, plusz multinal csak kulfoldiekkel dolgozom, akikkel csak online tartom a kapcsolatot es ez nekem nagyon szemelytelen igy.
2020. okt. 6. 08:19
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vágj bele. 😉 Ott is tudsz karriert csinálni később. Sok sikert kívánok.
2020. okt. 6. 22:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi lett kérdező? Valtottal?
2020. okt. 18. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!