Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megyeszékhelyen felszín...

Megyeszékhelyen felszín alatti vízkészlet-gazdálkodási referens kb mennyit kereshet? Ha pályakezdő.

Figyelt kérdés
Azért remélem 140k-nál többet MSc diplomával.
2020. ápr. 22. 23:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Bármennyit keresHET, ha ajánlanak neki többet, de általában bértábla minimuma szerint... ami igen karcsú.

Egy interjút azért megér.

2020. ápr. 23. 09:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Én ilyen végzettséggel nagyon örülnék a 140k-nak.
2020. ápr. 23. 10:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem teljesen ilyen a végzettségem de jó ide is.

Az meg tudjuk kinek a szégyene hogy így becsüli meg a diplomás állásokat. Azt lehet mondani hogy jaj ez s.r szak nem orvosi meg nem jog de ilyenre is szükség van. Most mondjuk nem is lennék orvos mert a fene akarna hasonlóan apró pénzért megpusztulni koronások mellett.

2020. ápr. 23. 10:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Én 2018 tavaszán voltam állásinterjún a MÁK-nál, szintén megyeszékhelyen.

Én műszaki bsc-vel szakirányú munkára jelentkeztem. Pályakezdőként a bértábla szerinti bér nem érte el a garantált bérminimum összegét, ezért a a garantáltat adták (volna) meg. Első lépcsőfok az emelésre a 2 év összesített magyarországi munkaviszony.

Találtam jobban fizető állást.

2020. ápr. 23. 10:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi.

Önkormányzatnál 160-70 ezer lenne a nettó azt kitudtam számolni de ugye itt esélyes hogy más az illetménykiegészítés és az alap is.

Persze nyilván nem álom munka fizetés szempontjából de most ameddig ez a helyzet lenem megy örülni kell mindennek kb.

2020. ápr. 23. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!