Kormányhivatalban a referens milyen besorolásnak felel meg?
Figyelt kérdés
Ezeket találtam:
1. hivatali tanácsos
2. vezető-hivatalitanácsos
3. hivatali főtanácsos I.
4. hivatali főtanácsos II.
Ezek közül melyik, tudja valaki?
Köszi!
#kormánytisztviselő #kormányhivatali bértábla
2020. okt. 4. 21:54
1/16 anonim válasza:
egyik sem, referens a legalja a rangletranak.
2/16 anonim válasza:
Ezek a besorolások iskolai végzettségtol és eddig ledolgozott munkaevek számától függ, nem pedig a foglalkozas nevétol.
3/16 A kérdező kommentje:
2-es: a ledolgozott évek száma csak a közigazgatásban eltöltött éveket, vagy a teljes eddigi szakmai utat jelenti?
Köszi!
2020. okt. 4. 22:37
5/16 anonim válasza:
Tehat ha elotte 1 evet vendeglatoztam akkor az is beleszámít?
6/16 anonim válasza:
Amugy mennyit lehet itt pályakezdőként keresni ?
7/16 anonim válasza:
A referens a Margit néni aki 40 éve ül a pultban előtted
8/16 anonim válasza:
Minden beleszamit, ahol be voltál jelentve.
9/16 A kérdező kommentje:
Na, voltam állásinterjún, és a referens sok mindent jelenthet. Itt pl nem a Margit néni, aki a pultban ül, hanem egy összetettebb, koordinátori szerepkör.
2020. okt. 5. 18:44
10/16 anonim válasza:
Nagyon szuper. Aki Margit nénit írt, az nem tudja mit beszél. Én gazdasági referens voltam egy zrt - nel, bizony, én ültem bent legtöbbet a vezerigazgato szobajaban.
És, tetszik? Elvallalod, ha téged vesznek fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!