Akik magyartanári diplomával lettek pályaelhagyók, merre mentek tovább?
Nem azt mondtam, hogy nem hiszem el, hogy kivette, hanem azt, hogy nem gondolnám, hogy ettől függetlenül kétszer annyi lett a fizetése. Mégis állami alkalmazott, nem?
Amúgy nem tudnának nekem annyi pénzt adni, hogy szakiskolában dolgozzak.
4:
jaj, nagyon hiányzott egy beképzelt humános, köszönjük!
„Én a munkahelyemen körbe vagyok véve mérnökökkel és egyéb természettudományos végzettségű emberekkel. Számolásban és műszaki kérdésekben nagyon pengék, de például fogalmazni egy 8 éves gyerek szintjén tudnak, vagy még úgy sem.”
én meg arra lennék kíváncsi, pontosan milyen munkát végzel a multinál, hogy ilyen lekicsinylően van képed beszél reál végzettségűekről, akik vszínűleg piacképes tudással rendelkeznek, és ezt csináljak, amit egyetemen tanultak.
„És ahogy elnézem, ez általános probléma a mostani fiatalokkal: nem olvasnak, nem művelik magukat, ezért írni-fogalmazni sem tudnak”
a mostani fiatalok összességében semmivel sem rosszabbak, mint az idősek, csak hozzád hasonló reál dolgokhoz h_lye humán diplomások próbálják túlhangsúlyozni a humán dolgokat, hiszen ahhoz értenek.
mérnöki területen dolgozom, és a legsötétebb ügyfeleink a tanárok. fogalmuk sincs semmiről, de legalább akkora arcuk van, hogy alig férnek be.
sokat elmond országról, hogy 2021ben ott tartunk, hogy mindenféle butácska (pályaelhagyó) tanárka rinyál, hogy nem olvasnak a gyerekek, miközben az átlag 50es magyar funkcionális analfabéta, nem beszél nyelveket, és legostobább diplomások jellemzően a 30-40es humán szakos nők.
de köszönjük, legalább te tudsz fogalmazni, ez aztán a piacképes tudás!!! talán még kávét is tudsz főzni a főnöködnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!