Hogy legyek jómódú? Elég ha kitanulok egy piacképes szakmát?
Figyelt kérdés
2020. szept. 29. 11:52
11/16 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nem Mucsaröcsögén akarok lakni? Vidéken van a jó élet.
2020. szept. 30. 09:16
12/16 anonim válasza:
#10 Elnézést lehet nem fogalmaztam pontosan. Én úgy látom, 13 éves az átlagos magyar autó. 2,5 Millió körül már tudsz válogatni a 10-évesek közül (fiatalabb mint az átlag). És Havi 1 Milliós fizetés mellé a 2,5-3 milliós kategória tökéletes választás, figyelembe véve hogy spórolásról szólt a gondolat kísérletünk. Bár lehet én vagyok túlzottan spórolós, de normál esetben sem veszek 3 havi béremnél drágább járművet. Az ingatlan árakkal kapcsolatban igazad van én a XI. kerületi árakkal számoltam.
13/16 A kérdező kommentje:
Ki keres havi 1 milliót? Honnan jött ez az irreálisan magas szám? Vagy provokácionak írod?
2020. szept. 30. 10:10
15/16 anonim válasza:
Itthon 5-10 éve elérni az 1 milliós keresetet nem volt egyszerű mutatvány. Ma már bárki kepés rá, aki hajlandó hatékonyan és sokat dolgozni és a munkájával valódi értéket tud teremteni(szakmunkástól, mérnökig legyen ez bármilyen terület). Nyilván aki a szalag mellett betanított munkát végez az örüljön, ha nem hal éhen a bérből amit keres. Az ő bér tárgyalásuk alapja, az gyártási folyamat automatizálásának költsége. De a bérigény folyamatosan emelkedik a robotok meg egyre olcsóbbak.
16/16 A kérdező kommentje:
Ugyan már, a legtöbben el sem tudnak helyezkedni a végzettségükkel..
Ismerek olyat aki mérnöki diplomával traktoros, más meg teherautó sofőr
2020. szept. 30. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!