Ez mennyire erős, piacképes kombinacio Budapesten? Milyen kezdőre számíthatok szerintetek?
Diplomák: BME Műszaki Menedzser BSC, ELTE vezetés és szervezés MSC (folyamatban)
Nyelvtudas : angol, német B2 szint, gyakorlatban is jól beszélem őket
Munkatapasztalat: 19 éves kortól gyakornok multicégeknél
22/ F
Piacképes.
Szerintem leginkább a BOSCH hirdetéseit nézd.Német cég,de az angol is elvárás.
Van vezetőképző programjuk is.Mivel ilyen MSC-n tanulsz, gondolom érdekel az is.
A kezdő bér nagymértékben függ a területtől.
Olyan nettó 270-300.
Nem feltétlenül emelném ki a BOSCH-t.
A végzettséged nagyon jó alapot jelent, kiemelkedően jó esélyed van a piacon Budapesten.
Nettó 300 felett is lehet akár, milyen területeken voltál gyakornok?
Nem igazán tudom behatárolni, hogy ezekkel a végzettségekkel mit lehet dolgozni. 🤔
Nálunk kicsit magasak az elvárások, mert még a műszakvezetőknek is a gépészmérnök bsc alapfeltétel. Nagyon komplex és bonyolult munkát végzünk. Én is ide tartozom. Bár a munkakörömet sem úgy kell elképzelni, mint egy mezei sori műszakvezetőt, inkább mint egy üzemvezetőt. Itt vagyok már 2 éve korábban 3 évig üzem mérnök voltam. Viszont a mostani poziciómat én feljebb lépésnek tekintem.
Na, de a lenyeg a te msc szakirányodat nem tartom jó választásnak, mert amit ott megtanulsz 2 év alatt azt max fél ev gyakorlattal felülmulod a nullárol is.
A mostani és korábbi helyemen is, ha valakit feljebb akartak pozicionálni, akkor azt a szükséges szakirány felé irányították. Pl. Ha engem a jelenlegi főnim helyére raknának akkor épületgépész msc re iskoláznak, ha ugy döntenek hogy a központba irodai munkat adnak akkor közgazdász mscre küldenek. Átlag fizum nettó 550000. Nálunk nem foglalkoznak a nyelvtudással, mert nehéz olyan szakit találni aki műszaki nyelven beszél angolul vagy nemetül és még nagyon jó a szakmájába is. Emiatt van tolmács 😁. (sok ilyen ember van de az valószínűleg nem annyit keres mint en)
A másik dolog nálunk senkit sem vesznek fel felső vezető poziciókba. Az ilyen embereket a cég neveli fel a műszakvezetői vagy hasonló beosztásokból. A feljebb lépéshez min 4 év gyakorlat szükséges, de az átlag inkább a 6!
Nem akarlak elkeseríteni, de projekt menedzser legyél pályakezdőként ahhoz minimum csoda szükséges.
Ez egy nagyon jó munkakör én is erre gyúrok, de ehhez sok éves tapasztalat szükséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!