Mit tanuljak, hogy jó fizető állásom legyen 1-3 év múlva?
#1, #2 köszi.
#3 ? A legtöbb ember nem tud végül olyan területen elhelyezkedni, amihez kapcsolódik a diplomája, de ez nem azt jelenti, hogy felesleges lennie tanulnia egyetemen.
#4 Ki odavaló? Aki filozófiát akar tanulni, és elérte a kiszabott ponthatárt, szerintem odavaló. Másrészről pedig ez az egyik legnépszerűtlenebb szak mostanában, nem mintha kapkodnának a helyekért.
szociális fóbiával én vmi IT-s szakmában gondolkodnék, amit lehet home office-ból is végezni. Így nem kell emberek között lenned.
Ez nagyon sok minden lehet: webfejlesztés, programozás, grafikai tervezés, stb.
Jómagam is viszolygok az emberek társaságától, így pontosan tudom, milyen az, amikor egész nap össze vagy zárva másokkal, és végig nagyon kényelmetlenül, szorongva érzed magad, egyedüllétre vágysz. Egyszerűen borzalmas, nincs rá jobb szó.
Amióta viszont szabadúszó lettem és itthonról dolgozom, sokkal jobb az életem.
"A legtöbb ember nem tud végül olyan területen elhelyezkedni, amihez kapcsolódik a diplomája, de ez nem azt jelenti, hogy felesleges lennie tanulnia egyetemen."
Szóval a legtöbb ember nem piacképes szakra jár? Az én szakomról/szakjaimról tudtommal mindenki szakmában dolgozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!