Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tanuljak, hogy jó fizető...

Mit tanuljak, hogy jó fizető állásom legyen 1-3 év múlva?

Figyelt kérdés
Jelenleg filozófiát tanulok az egyetemen, viszont ebből nyilván soha nem lesz jól fizető melóm, plusz van egy szakmám, de abban nem szeretnék elhelyezkedni, mert nagyon távol áll tőlem. Angolból középfokú nyelvvizsgám van... És kb ennyit tudok felmutatni. Franciából középszinten érettségiztem, jelenleg azt próbálom tanulni minden nap. Ötleteket szeretnék, hogy szerintetek az egyetem mellett milyen szakmát végezzek el, vagy mit tanuljak, hogy miután végzek el is tudjak helyezkedni és jól keressek (ahol jelenleg lakok ott ha 200+ keresnék, az már jónak számítana nagyon, szóval ilyesmire gondolok). Plusz infó, ami még elég fontos, hogy szociális fóbiám van, szóval a legtöbb meló sajnos esélytelen számomra. 24/N

2020. máj. 7. 08:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

#8: Villamosmérnökként végeztem a BME-n, a tanköröm 40%-a nem villamosmérnökként helyezkedett el, én sem. Akkor az sem piacképes?

Az egyetem nem szakmunkás képző, egy jó szak elvégzése után millió lehetőséged van, eltérő területeken is.

2020. máj. 9. 19:36
 12/12 anonim ***** válasza:
54%

#11: De nyilván van köze ahhoz amit tanultál. Ne legyünk már értetlenek. Attól, még, hogy a munkaszerződésedben nem az van, hogy villamosmérnök, még maradhattál szakmában.

Közlekedésmérnök vagyok, sose dolgoztam közlekedésmérnökként, mégis szakmában vagyok a kezdetektől fogva. Az MSc-m már megnevezését tekintve összecseng a munkakörömmel.

2020. máj. 10. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!