A mol vagy az exxonmobil jobb egy fp&a gyakornoknak?
A MOL-nál láthatod az egész folyamatot, viszont nagyon elmaradott gondolkodású, szoci cég, ráadásul etikailag sem éppen makulátlan, gyakorlatilag egy centralizált irányítású NER-es óriásvállalathoz mégy, ha a MOL-t választod.
Az Exxon/BP csak SSC-t működtet az országban, s bár rájuk is bőven tapad olajsár, azért demokratikusabb munkakörülményekre lehet számítani náluk. Szerintem ha a pénzügyi karrier érdekel, akkor tök mindegy, ha kifejezetten az olajipari pénzügyek akkor inkább a MOL, de a dolgok jelenlegi állása és az elmúlt 1 év történései alapján én nem látok akkora lendületet az olajiparban, hogy érdemes lenne akárkinek abba az irányba elindulni.
Igazából nem feltétlenül tervezek az olajiparba menni, csak nekem azt mondták mások a szakmában, hogy az vállalatoknál a pénzügyi részleg elég unalmas és monoton tud lenni néhány helyen, de az olajcégeknél dinamikus/ad-hoc feladatok vannak elég sokszor.
Az meg hogy a vállalat mit csinál, milyen bűnt követ el nem nagyon érdekel, ha csak nem a dolgozókkal szemben, mert oda nem mennék ahol szar a work-life balance.
Esetleg bármilyen más cég ahol jó a fp&a/pénzügyi gyakornoki program?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!