Mennyi lenne a reális bérigény ezek alapján?
Még sosem voltam ilyen jellegű tárgyaláson, nem tudom, hogy mennyire hihető a statisztika, amit találtam és érdekelne a véleményetek.
Budapesti Data Analyst állásról lenne szó egy nagyobb cégnél.
2 éves tapasztalatom van egy kisebb cégnél a kért tech stack-et illetően (a gyakornoki helyemen helyezkedtem el, ezért nem mentem át még "idegen" felvételi interjún).
Bsc infós diplomám, angolul felsőfokon beszélek, németül alapfokon.
Nem vagyok tök kezdő, de hát seniornak sem mondanám magam, nyilván.
Tanulni nagyon szeretek, nyitott vagyok a fejlődésre. Jól tudok prezentálni, és nagyon könnyen alakítok ki kapcsolatokat (ha esetleg fontosak a soft skillek is).
Mit tanácsolnátok, mennyi legyen a reális bérigényem, ha rákérdeznek?
Nem találtál más kérdést, ami alá írhattál volna, ugye? :)
Sebaj!
Jól van, akkor...
Bruttó 500-600 körüli összeg a reális.
Mennyire mozogtok IT területen? Azért kérdezem, mert az általam ismert fejlesztők legalább fele vállalkozóként dolgozik cégeknek, nem látom, hogy ez miért lenne bújtatott munkaviszony, hogy egyéni vállalkozóként megbízásokat teljesítek???
Ráadásul 2 évvel ezelőtt a kezdőfizetésem volt 550, mezei programozóként, a data vonal ennél jóval előrébb jár anyagiakban, én úgy értesültem.
Ti mit dolgoztok IT-n belül? Főváros, vagy kisebb város, és mit tapasztaltok ott ezek tekintetében?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!