Az orvosok tényleg szegények?
Figyelt kérdés
Én már nagyon rég óta orvos szeretnék lenni, és most állok pályaválasztás előtt. Nem ez az elsődleges szempont, de azért a fizetés is fontos. Én az emberek miatt szeretnék orvos lenni de most olvastam hogy nagyon szegények az orvosok, s nincs sok fizetésük és a gyerek vállalás vagy efféle "plusz" dolgok nem férnek be a pénz miatt. Én ezt eddig nem így tudtam, de nem vagyok bennfentes szóval szívesen várom a tapasztalatokat :)
(sebész szeretnék lenni)
L
2020. szept. 18. 18:42
21/21 anonim válasza:
Nálunk annó a körzeti orvos olyan szegny volt, hogy a templom helyére is öregekotthonát építtetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!