Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem vesznek fel sehova...

Miért nem vesznek fel sehova dolgozni?

Figyelt kérdés

39 éves vagyok. Kommunikáció-történelem tanári szakon végeztem egyetemen. Tudom, tudom, semmit nem érnek a diplomáim, tisztában vagyok vele. 2 éve egy cigányputriban tanítok angolt (felsőfokú nyelvvizsgám van) és történelmet. Rühellem a munkámat, már 1 éve váltani szeretnék. Valamelyik nap megszámoltam (írogatom) az elmúlt egy évben 137 állásra jelentkeztem. Főként irodai, adminisztrációs, eladói munka. Egészségi állapotom miatt 3 műszakos gyár kizárva, értékesítés meg, hogy mindenkire rátukmálok mindenkit nincs a vénámban. Egyetlenegy munkahelyre nem hívtak be interjúra. Pedig van pl. 3 évnyi üzletvezetői tapasztalatom + dolgoztam adminisztrációs munkakörben is.

Ennyire lehetetlen munkát találni? (Heves megye)

2020. szept. 17. 18:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Idén végzett a lányomnak 4-5 volt gimis osztálytársa, mind talált tanári állást.
2020. szept. 18. 05:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltál hogy valami újat tanulj?

Anyukám is ötven évesen csinálta meg a bér és tb ügyintézőt. Szerintem képezd magad. Vagy nem tudom az angol tanítás mennyire pörög ma. Esetleg mehetnel mellette magan tanárnak. És idővel ha sok lenne a gyerek csinálhatnad vállalkozásként

2020. szept. 18. 06:16
 13/19 A kérdező kommentje:
Ber es tb ugyintezoi allast sztem egyet nem lattam itt az elmult evben. Tok felesleges ilyeneket elvegeznem, nincs ra kereslet. Mar banom h anno nem szakmunkasnak mentem, munkam is lenne, meg nem 150e ftbol kellene ehen halnom.
2020. szept. 18. 06:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
MÁK folyamatosan vesz fel tb-béreseket. Szakmabeli vagyok, tudom. GYakorlat nélkül is.
2020. szept. 18. 06:53
 15/19 anonim ***** válasza:

Én nem azt mondtam hogy a bér és tb ügyintézőt vegezd el.. én csak egy példát írtam arra hogy még bőven van lehetőséged tanulni hiszen anyukám is ötven volt mikor megcsinálta.

Keress mást akkor, jópár szakma van azért. Felnőtt képzések stb. Kicsit az az érzésem ebből a válaszodból hogy nagyon nem akarsz tenni a változásért. Én elhiszem hogy nem egyszerű 27 vagyok és nekem sem az hidd el pedig fiatalnak számítok. És képzeld az első szakmám után most egy másikat tanulok mert látom hogy így lesz nagyobb esélyem egy jó helyre.

2020. szept. 18. 07:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Vállalj inkább magán tanítványokat. Abból szépen megélsz, még Heves megyében is. ;)
2020. szept. 18. 08:11
 17/19 anonim ***** válasza:
52%

"Anngol tanarral dunat lehetne rekeszteni"

Meg a tesitanár kell...

Troll alert!

Te figyelj, mikor az iskolák úgy hirdetnek, hogy "mindenszakos tanárt keresnek", meg "bármilyen nyelv szakost", akkor angol tanárral dunát lehet rekeszteni. Mikor az ismeretségi körben van olyan gyerek, akinek 4 év alatt 6 angoltanára volt, mert egy fél év után a többsége egy angol nyelvtudással elhúz valami értelmes munkát csinálni, amit meg is fizetnek, az iskola meg nem tudja pótolni, így jobb híján a fizika tanár nyomott nekik órákat...

Mesélj még! Vagy inkább siránkozz

2020. szept. 18. 11:05
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért angol felsővel el lehet tolmácsolgatni katásan, miközben freelanceren vállalgatsz lektorálást, ezt-azt.
2020. szept. 18. 13:13
 19/19 anonim ***** válasza:
A tolmácsolás Mo-n végzettséghez kötött, nem elég egy felsőfokú hozzá (már ha hivatalosan akarja csinálni).
2020. szept. 18. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!