Miért nem vesznek fel sehova dolgozni?
39 éves vagyok. Kommunikáció-történelem tanári szakon végeztem egyetemen. Tudom, tudom, semmit nem érnek a diplomáim, tisztában vagyok vele. 2 éve egy cigányputriban tanítok angolt (felsőfokú nyelvvizsgám van) és történelmet. Rühellem a munkámat, már 1 éve váltani szeretnék. Valamelyik nap megszámoltam (írogatom) az elmúlt egy évben 137 állásra jelentkeztem. Főként irodai, adminisztrációs, eladói munka. Egészségi állapotom miatt 3 műszakos gyár kizárva, értékesítés meg, hogy mindenkire rátukmálok mindenkit nincs a vénámban. Egyetlenegy munkahelyre nem hívtak be interjúra. Pedig van pl. 3 évnyi üzletvezetői tapasztalatom + dolgoztam adminisztrációs munkakörben is.
Ennyire lehetetlen munkát találni? (Heves megye)
Arra nem gondoltál hogy valami újat tanulj?
Anyukám is ötven évesen csinálta meg a bér és tb ügyintézőt. Szerintem képezd magad. Vagy nem tudom az angol tanítás mennyire pörög ma. Esetleg mehetnel mellette magan tanárnak. És idővel ha sok lenne a gyerek csinálhatnad vállalkozásként
Én nem azt mondtam hogy a bér és tb ügyintézőt vegezd el.. én csak egy példát írtam arra hogy még bőven van lehetőséged tanulni hiszen anyukám is ötven volt mikor megcsinálta.
Keress mást akkor, jópár szakma van azért. Felnőtt képzések stb. Kicsit az az érzésem ebből a válaszodból hogy nagyon nem akarsz tenni a változásért. Én elhiszem hogy nem egyszerű 27 vagyok és nekem sem az hidd el pedig fiatalnak számítok. És képzeld az első szakmám után most egy másikat tanulok mert látom hogy így lesz nagyobb esélyem egy jó helyre.
"Anngol tanarral dunat lehetne rekeszteni"
Meg a tesitanár kell...
Troll alert!
Te figyelj, mikor az iskolák úgy hirdetnek, hogy "mindenszakos tanárt keresnek", meg "bármilyen nyelv szakost", akkor angol tanárral dunát lehet rekeszteni. Mikor az ismeretségi körben van olyan gyerek, akinek 4 év alatt 6 angoltanára volt, mert egy fél év után a többsége egy angol nyelvtudással elhúz valami értelmes munkát csinálni, amit meg is fizetnek, az iskola meg nem tudja pótolni, így jobb híján a fizika tanár nyomott nekik órákat...
Mesélj még! Vagy inkább siránkozz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!