Miért nem vesznek fel sehova dolgozni?
39 éves vagyok. Kommunikáció-történelem tanári szakon végeztem egyetemen. Tudom, tudom, semmit nem érnek a diplomáim, tisztában vagyok vele. 2 éve egy cigányputriban tanítok angolt (felsőfokú nyelvvizsgám van) és történelmet. Rühellem a munkámat, már 1 éve váltani szeretnék. Valamelyik nap megszámoltam (írogatom) az elmúlt egy évben 137 állásra jelentkeztem. Főként irodai, adminisztrációs, eladói munka. Egészségi állapotom miatt 3 műszakos gyár kizárva, értékesítés meg, hogy mindenkire rátukmálok mindenkit nincs a vénámban. Egyetlenegy munkahelyre nem hívtak be interjúra. Pedig van pl. 3 évnyi üzletvezetői tapasztalatom + dolgoztam adminisztrációs munkakörben is.
Ennyire lehetetlen munkát találni? (Heves megye)
Munkát lehet találni, szellemi munkát nehéz, ha csak gépész, villamos, mechatro mérnök vagy programozó az illető.
Az irodai munkákra túljelentkezés van még Budapesten is, mert senki sem akar már fizikai munkát végezni. Valahol érthető is.
Érdekes, engem rengeteg helyre felvettek volna, pedig családi fotóm volt az önéletrajzomban.
Érettségivel rendelkezem. Irodára is felvettek volna nettó 280-ért, bejelentve.
Nem a fotón fog múlni.
Kényelmes irodai/adminisztratív munkát akar mindenki, ilyen emberből dunát lehet rekeszteni, főleg vidéken.
A közigálláson több száz tanári állás van fent, keress másik iskolát ha a mostani nem tetszik, arra könnyen felvesznek, de 40 évesen egy majdnem titkárnő senkinek nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!