Magyarországon miért nincs szociális háló?
munkanélküliként gyakorilatilag összeomlik az életed, jobb esetben kapsz 3 hónapig segélyt, de az se sok és sokszor megélni se elég.
Tudom hogy nálunk sok a pszichopata elmebeteg akik éhen halt emberek hunlláit is kéjes mosollyal kerülgetnék az utcán, de ez micsoda?
"rajtam pörögtök, de a kérdés lényege nem érdekel titeket?"
Jól látod a helyzetet, kemény munkával elérted hogy már senki nem vesz téged komolyan ezen az oldalon...
"Érdekes módon egyetlen nyugati országban sincs ilyen elmebeteg "szociális" háló."
Akkor menjél nyugatra... :-) Ja, de valószínűleg ott is dolgozni kell előtte, nem alkoholizálni.
Kérdésedre a válasz: van szociális háló, igaz, olyan amilyen: családsegítő központ, Gondozási központ , szociális étkeztetés, szociális üdültetés, stb.
Nem, a munka nélkül lógóknak valóban nem segít az állam 8-10 hónapig alkoholista életmóddal segélyen tengődni - tudom én, hogy ez a legnagyobb problémád.
Éltem Nyugaton, ott érdekes módon eltartott az állam amikor munkanélküli voltam.
Itthon meg dzsungel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!