Álláskeresésnél küldjek motivációs levelet, ha ki van írva?
Figyelt kérdés
Éppen állást keresek, és nem küldtem eddig, mert úgysem az alapján fognak választani, hogy ki mit tud összehazudozni magáról. De lehet, hogy kéne, mert be se hívnak, ha nem küldök.2020. szept. 14. 10:36
11/22 anonim válasza:
Ha nem vagy szimpatikus nem hívnak be. Aki nem tudja elmondani, miért akar ott dolgozni, és ha mondana is valamit, akkor hazudik, az minden, csak nem szimpatikus.
12/22 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ennyire nehéz felfogásúak itt az emberek.
Én vagyok az egyetlen, aki nem hazudik. Mindenki más, aki küld motivációs levelet, az úgy írja, hogy minél inkább felvegyék, nem pedig úgy, hogy minél inkább igazabb legyen.
2020. szept. 14. 12:27
13/22 anonim válasza:
Értem nagyon rendes ember vagy hogy nem hazudsz. Ne küldj akkor mutasd meg hogy milyen fasza gyerek vagy!
14/22 anonim válasza:
Nem. Te nem érted. Mondd el őszintén, hogy miért tetszik a cég, miért akarsz ott dolgozni?
15/22 A kérdező kommentje:
Szerinted az emberek hány százaléka dolgozik a neki tetsző cégnél?
2020. szept. 14. 13:04
16/22 anonim válasza:
Az értelmesebbik fele. A másik fele meg nyavajog.
17/22 anonim válasza:
F..szom, akkor ne írjál, ha nem hallgatsz a normális válaszokra. Miért éri meg akkor ezzel a kérdéssel foglalkozni?
Amúgy drágám ezek alapok:
Kísérőlevél, motlevél, önéletrajz.
18/22 A kérdező kommentje:
Kísérőlevél kezdőként? Az igen!
2020. szept. 14. 14:27
19/22 anonim válasza:
Atya ég....
Ne csinálj semmit inkább
20/22 anonim válasza:
butaságokat beszélnek, ne hallgass rájuk, te ne hazudj, ne adj be semmit. ne is jelentkezz sehova, amúgy is megtalálnak szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!