Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Álláskeresésnél küldjek...

Álláskeresésnél küldjek motivációs levelet, ha ki van írva?

Figyelt kérdés
Éppen állást keresek, és nem küldtem eddig, mert úgysem az alapján fognak választani, hogy ki mit tud összehazudozni magáról. De lehet, hogy kéne, mert be se hívnak, ha nem küldök.
2020. szept. 14. 10:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
70%

"mert úgysem az alapján fognak választani, hogy ki mit tud összehazudozni magáról"

Hát pedig. Amikor állást hirdettem csak azokat hívtam fel, akiknek tetszett a motivációs levelük (tehát 1: volt, 2: jó volt). Önéletrajz nem elég (szerintem a motivációs levél még fontosabb is, mint az önéletrajz).

2020. szept. 14. 10:58
 2/22 anonim ***** válasza:
72%
ha nins motiváiós levél meg se nézik az anyagod
2020. szept. 14. 11:00
 3/22 A kérdező kommentje:
Kipróbálom, hogy küldök álnéven egy önéletrajzot, ami mindenben stimmel a kiírtaknak. Kíváncsi vagyok, hogy tartjátok-e magatokat a nem behíváshoz.
2020. szept. 14. 11:07
 4/22 anonim ***** válasza:
86%
Huh ne írj motiváiós levet, butaság csak a buta hr-eseknek való, te ne küldj legyél okosabb:) Biztosan kapkodni fognak utánad a cégek:) Sőt szerintem önéletajzot se írj csak annyit, hogy "Vírtsd a dellát tesó".
2020. szept. 14. 11:07
 5/22 anonim ***** válasza:
85%
Én olyan emberrel aki azt se képes elolvasni hogy mit kérek a jelentkezéshez véletlenül se akarnék együtt dolgozni, ha ennyire felületes meg ennyi esze sincs... Persze ha valami segédmunkára jelentkezel (a válaszod alapján valószínűsítem) akkor tényleg nem kell motivációs, a nélkül is tudod rakodni az árút:)
2020. szept. 14. 11:09
 6/22 A kérdező kommentje:
Szerinted, ha el se olvastam, hogy kell motivációs levél, akkor megkérdezném, hogy küldjek-e?
2020. szept. 14. 11:10
 7/22 A kérdező kommentje:
Az egyes válaszolót olvasva, nekem kezd az az érzésem lenni, hogy a HR-esek/személyzetisek tényleg elhiszik, ami a motivációs levélben vagy önéletrajzban le van írva. Egyetemen is tartott egy HR-es egy előadást erről és ő is kb. azt mondta el, hogy a szakértelem másodlagos és a benyomás az elsődleges.
2020. szept. 14. 11:18
 8/22 anonim ***** válasza:
78%
Jah hogy hazugságokat írsz bele? Nagyszerű. De mondom te legyél okosabb semmit ne küldj nekik, csak annyit, hogy hé tesó fizessé. Biztosan felvesznek majd. LEgyél okosabb, ne csicskulj be a HR-nek! csak buta nők legyél okosabb!
2020. szept. 14. 11:22
 9/22 anonim ***** válasza:
69%

Ja és a pályazó emailé tárgya is legyen anyni, hogy :CsiskaHR nem küldök semmit

Írd ezt

"Kedves Csicska HR!

Nem küldök semmit, úgyis kutyák vagytok, minek?

Vírátsíták a dellát!

Üdv,

(Ide a neved)"

2020. szept. 14. 11:28
 10/22 A kérdező kommentje:
Csak érteném, hogy most miről beszélsz.
2020. szept. 14. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!