Miért nem jeleznek vissza sehonnan?
Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz junior webfejlesztőként elhelyezkedni.
Az igaz, hogy nincs informatikai végzettségem de van több mint 2 év tapasztalatom (full stack). Bár az angol tudásom nem biztos hogy eléri a középfokot. De a lényeg, hogy jelentkeztem már egy csomó állásra de sehonnan nem jeleztek vissza.
Most a jelentkező sok? Vagy az önéletrajzom gagyi? Vagy mi lehet a gond? Szerintetek mennyi lehet nekem a reális bérsáv? Nettó 300000 - 350000 az sok?
Én mondjuk 0 év tapasztalattal (télen lesz meg az 1 év INFORMATIKAI tapasztalatom, aminek kb 5-10%-a fejlesztés, de az se piacképes) jelentkezgetek és elsősorban nem webre, hanem C#-os mindenfélére. Kínomban már más nyelvekre is, amelyekben meg tudom írni legalább a Hello, World! - öt.
Eleve már olyan hirdetést alig találni, ahol csak 1 év tapasztalatot kérnek (holott tavaly ilyenkor azért volt több is).
Valószínűleg brutálsok a jelentkező.
Meg én is gondoltam arra, hogy az a gond, hogy nő vagyok.
Beajánlásos rendszerrel rendelkező cégtől, előszűrésig eljutottam, angol folyékonyan ment, szakmai kérdéseknél 2-ben voltam bizonytalan, ez több, mint 80% teljesítmény. Szerinted továbbjutottam?
Mondjuk nekik azóta is kint van a hirdetésük.
Szerintem is vedd lejjebb a bérigényed. Bár nekem 0 év fejlesztői tapasztalattal 250 körül mozog, 2 évre csak reális a 300-350, de ezek szerint nem. 😅
Budapesten a vírus előtt még 6500 álláshirdrtés volt a Professionon, most 4000 van.. Alig van kereslet munkaerőre, talán tavaszra jobb lesz a helyzet. Bejelentik a vakcinát, a piacok megnyugodnak, kitör a hurráoptimizmus és meglódul a munkaerőkereslet is.
Tartsatok ki fél évig még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!