Mit tegyek, ha már legalább 40 állásjelentkezést elküldtem az elmúlt hónapban, de sehonnan sem jeleznek vissza?
Figyelt kérdés
2020. máj. 4. 13:26
1/3 anonim válasza:
Nyeld le. Kuldjel megtobbet, egyszer csak osszejon. Sajnos most nincs tul nagy munkaero kereslet a piacon. Kitartast!
2/3 anonim válasza:
Talán mert a legtöbb cégtől most rúgtak ki tömegeket és nem vesznek fel? Nagyon ritka és fontos szakma (+tapasztalat) kell hogy most állást találjon az ember.
3/3 anonim válasza:
A legtöbb helyen leépítés volt + létszámstop van. Van ahol bércsökkentés is volt. A HR-esek most azért raknak fel pár hirdetést, mert előre gyűjtik a CV-ket, hogy ha újra indul az élet, akkor legyen egy adatbázisuk, amiből tudnak telefonálni. Esetleg presztízsből fent hagynak pár hirdetést, hogy náluk még válság közepette is van állás... Én is most keresek munkát, már elkönyveltem magamnak, hogy a következő 2 hónapban kb esélytelen, hogy találok. Inkább felveszem a szabad felhasználású diákhitelt és elmegyek egy intenzív nyelvtanfolyamra. Ez van sajnos. Te is tanulj addig valamit, amíg nincs vége ennek a szarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!