Nem unjátok már az állásinterjúzgatást? Ez a húrcolászás h gyere , felveszünk, majd amikor elhívnak próbamunkára, minden frankó, a végén jeleznek h majd visszahívnak, mindenhol ez megy..? majd a második interjú után kiderűl hogy mást választanak
Vagy amikor több körben allasinterjura mesz kiderűl h mas valasztanak..
Peldául a tegnap voltam próbanapon, es ebben az idõben még kb.5en jottek allasinterjura es mind jonnek majd próbanapra.
Nem megalazo kicsit.
Ugyanabba a munkakörre tanulnak be.
Az a durva h ha engem fel is vesznek, kicsit sajnalom azokat akiket hűlyére vettek, vagy ha mast vesznek fel akkor megint ott van h engem vettek hűlyére.
5 fő plusz te az már 6, így a cégnek van 6 napnyi ingyen munkaereje.
Behívják az összes jelentkezőt 1-1 próbanapra, aztán ebben az évben már nem is kell fizetni embert, arra a pozicióra.
A sok reménykedő ember meg elmegy és próbál tényleg jól teljesíteni, mert meg van etettve, hogy talán majd tényleg felveszik.
igen, azert irtam ki a kerdest,mertugy erzem atvertek vagy ha nem engem akkor mast , vkit kozulunk biztos.
Azt mondtak kifizetik ezt a napot is mindenkepp. Mondjuk erre kivancsi leszek.
Ezert irtam ki a kerdest h ti nem unjatok mar azt h folyamatosan interjuztatnak, aztan semmi sincs belõlle?
Nem unjuk, mert nem vállalunk ilyet.
Lepapíroztátok rendesen? Az adózást hogyan oldottátok meg? Kiváltottad a vállalkozóit erre az időre? Esetleg napi bejelentés?
Nqpi bejelentéssel oldottuk meg.
A pénzt feltételezem akkor kapom meg amikor megmondják a választ, mert eddig semmit sem adtak
Napi bejelentés? Na akkor csak lesz pénzed a dologból, örülj neki.
Akkor nem értem, hogy mi a gondod...
Olvasd el figyelmesen a kerdesem, nem konkretan errol a helyzetrol van szo.
Ez csak 1 pelda a sok kozűl.
Az a baj hogy interjúkra megyek, 1x, 2x van hogy próbanapra is megyek de NINCS visszajelzés így sem.
Akik hasonlóan jártak azoknak a velemenye erdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!