Pécs IT pályakezdő/ junior fizetés?
Szoftverfejlesztéstől, rendszergazda, alkalmazás üzemeltető bármi it-s munka fizetése érdekelne.
Hogy miért nem megyek el interjúra és akkor megtudom? Mert most vagyok átutazóban itt és nagyon megtetszett a város, nem környékbeli vagyok.
Gyors atneztem álláskeresői oldalt, de nem láttam kiírva.
Mennyi munkahely szokott lenni ebben a kategóriában itt?
IT services-re gondolsz?
Úgy tudom, náluk most létszám stop van. Külsős embert nem nagyon vesznek mostanában fel. Német nyelv mennyire megy?
It mint területre gondoltam. Szoftverfejlesztés...
Programszervező informatikus szakon végeztem idén
Ők az egyetlen nagy cég itt a városban. Azért mondom, hogy nem hiába nem látsz nyitott pozicíókat ebben a kategóriában, mert létszám stop van náluk. Rendelkezel valamilyen portfólióval?
Német/angol mennyire megy (mint munka nyelv)?
Azért kérdezem, mert pályakezdő programtervező informatikusból ÉS rendszergazdaból Dunát lehetne rekeszteni. Ha nem vagy helyi se, akkor rossz pozícióból indulsz.
Feltételezem, szakiranyú tapasztalatod még nincs. Ezért lényeges kérdés a portfólió meg léte vagy nem léte, egyéb otthon végzett munkák, program nyelvek ismerete, felmutatható projektek stb.
Nyelvtudás, főleg angol szakszókincs, de IT Services-nél a német a nyerő.
Van ilyen?
Kb 7 hónapot voltam szakmai gyakon, ahol frontend angular volt. Itt az angularhoz a stacket tanultam (rxjs, ngrx, angular cdk, material). Kb ebben van a legnagyobb tapasztalatom. Szakdogat ebben írtam, így valami mutatható dolog is, ezt megelőző két angularos program is (amin gyakoroltam az angulart és a stacket).
Más prognyelv meg, amit vettünk főiskolan, C,C++, c#, java, PHP.
De ezek közül leginkább c# (asp.net core) felé indulnek avagy java.
Az angularhoz a stacket angol nyelven tanultam, dokumentációkbol és médiumon lévő posztokbol. Így gondolom, az angollal nem lenne gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!