Process Solutions vagy BDO?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A két cég között vacillálok, januárban szerzem meg a diplomámat pénzügy-és számvitel szakon. Angol szakmai közép, és német közép nyelvvizsga + 1 éves könyvelő gyakornoki tapasztalat, multinál.
Van esetleg, aki mindkét cégnél dolgozott már könyvelőként? Érdekelne a fizetés, a munkahelyi légkör, előléptetési lehetőségek, szakmai fejlődés, túlórák.
Köszi előre is!
2015. dec. 17. 20:10
1/6 anonim válasza:
Én ugyan egyiknél sem dolgoztam, de procinál valamivel magasabb a fizu, a BDO-nál viszont sokkal 'családiasabb' a légkör.
2/6 anonim válasza:
Én a Processnél voltam szakmai gyakorlaton. Jó a fizu, de nagy a hajtás. Tapasztalat szerzésnek jó volt, de nem mennék vissza :D
3/6 anonim válasza:
előző: és azóta milyen helyen/területen találtad meg a számításaidat?
kérdező: végül melyiket választottad?
4/6 A kérdező kommentje:
Vegul nem ez a ketto lett a befuto :)
2016. márc. 31. 23:53
5/6 anonim válasza:
big4 lett helyettük? big4-os PS fizut mondhatnátok. kezdő pozíció ami aktuális, de bármi érdekelne, mert jó volna tudni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!