Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A közalkalmazottak közül, a...

A közalkalmazottak közül, a jobban fizetettek is miért annyira lusták?

Figyelt kérdés

Magyarországon gyakori probléma az albérleti szerződés megszegése.

Van egy közjegyző által hitelesített szerződés és akár hónapig is eltarthat, míg bírósági döntés születik,hogy szerződés szegés történt és távoznia kell az ott lakónak.És csak utána mehetnek a rendőrök,ha megvan a végzés.

Na, de az alatt az idő alatt, míg a bíróság ül az ügyön, mint a kotlóstyúkok, kotol, az alatt akkora tartozás halmozódik fel, amekkorát a kaució sem fedez.

Miért kell egy megszegett albérleti szerződés felett hónapokig ülni?

Pedig a bíróságokon dolgozók azért messze jobban fizetettek, mint a tanárok, egészségügyisek vagy az önkormányzati ügyintézők.

Én azt tudom elképzelni, hogy ott még "szoci" van.1 ujjal gépelnek, mellett youtube videókat néznek, meg csacsorásznak.

Ilyen helyen kellene teljesítményalapú bérezést bevezetni és akkor nem lennének ennyire lusták.

2020. szept. 6. 17:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyfelől az van amit írsz, másfelől, aki dolgozik (az a kevés), pedig túl van terhelve
2020. szept. 6. 20:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Én közigazgatásban dolgozom, nem beszélhetek minden iroda nevében, de nálunk olyan túlterheltség van, hogy bizonyos kisebb priorítású ügyekben hónapokkal le vagyunk maradva. Ebédelni nincs időnk, nem hogy Youtubeozni. A legtöbb helyen pedig az internet blokkolva van.
2020. szept. 7. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!