Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy nettó 200k körüli állás...

Egy nettó 200k körüli állás miatt megéri másik városba költözni? Sajnos, ahol élek esélytelen találni bármit. Viszont nyilván tart az ember attól is, hogy lakásra megy el a pénze és azzal nincs előrébb.

Figyelt kérdés
Sajnos a diplomás állásokat sem fizetik meg minden esetben. A más város pedig Szeged lenne.
2020. szept. 5. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha most az a másik opció hogy éhenhalsz meg utcára mész mert nincs munka akkor nyilván menni kell.
2020. szept. 5. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
35%
Igen megéri, mert például Budapesten megvan a lehetőséged plusz beugrós munkát vállalni, vagy idővel jobb munkát találni.
2020. szept. 5. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Szegeden sajnos a diplomás munkát sem fizetik meg, ezért költöztem vissza egyetem után Kecskemétre. De Szegeden pedig jobban keresnek, mint Makón vagy a környező településeken, ezért sokan járnak be
2020. szept. 5. 23:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát keddig még van időm dönteni.

Kicsit rossz ez mert itt keleten is lett volna állás de lehet felvettek valami protekcióst. Mert amilyen korrektek és pozitívak voltak interjún úgy jött a nem.

Itt meg egy volt szaktársam helyére mehetnék. Csak ugye az albérlet ár a húzós. A nagyban reklámozott szegedi bérlakás program meg ugye lutri nagyon.

2020. szept. 6. 01:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mennék. Szegedre amúgy is bármikor, mert szuper hely.
2020. szept. 6. 11:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A semminél a valami egészen biztosan több. Mit veszíthetsz? Elmész, kipróbálod magad. Ha bejön maradsz, ha nem, visszaköltözöl.
2020. szept. 6. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!