Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy vagyonőr...

Mennyit keres egy vagyonőr nettóba havonta? Vagy is mi az átlag mire lehet "számitani"?

Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 18:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Átlagban 240 óra a havi munkaidő, mivel órabéres vagy. Budapesten 800-1200ft/nettó között fizetnek, az 1200ft természetesen nappali üzletőrzés, az irodaházak, telephelyek általában 24/48-as helyek, így itt a bérezés a 800-1100ft/óra között mozognak, ha jól beszélsz mondjuk angolul és sikerül kifognod egy követségi helyett, ott már meglehet az 1500ft/óra is.

Viszont:

Általában csak a szakmai minimálbérre jelentenek be, a többit kapod zsebbe. Általában a szabit csak papíron kapod meg, beteg meg ne legyél.. Persze vannak olyan helyek, ahol ezek a "kiváltságok" is megvannak, de ott jellemzően alacsonyabb a bérezés.

Egy szó, mint száz, ha nincs más akkor ideiglenesen jó lehet.

2020. szept. 5. 05:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Jól írja az első válaszoló!

Nekem szerencsém volt elsőre, mert teljes bérre bejelentenek. Pótlékokat kifizetik!

Sőt! A szabikat rendesen kiadják, 12 órában fizetik, teljesen adózva, utalva. Ha ünnepnap megyek, akkor dupla pénz (nettó 40.000 ft). Ha nem akkor vagyok beosztva, akkor 50 %-os pótlékot odaadják arra a napra, csak!, mint kiegészítést, mivel folyamatos műszakban járok.

24/48-ban járok. Éjszaka ugyanúgy tudok aludni 8-9 órát.

Hétvégén meg egész nap sorozatok, kaja, pihi, mert akkor csak ügyelet van.

Tudom, hogy nagyon ritka az ilyen hely!

Bár tudok olyat is, hogy bruttó 4000 ft-os órabér, de ott kérik az angolt, mert külföldiekkel rengeteget kell beszélni, plusz multifunkciósnak kell lenni. De ott is a pótlékokat kifizetik és 13. havit is adnak!

2020. szept. 5. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!