Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Probaido alatt (3 nap utan)...

Probaido alatt (3 nap utan) cegen belul maradni, de mas uzletbe kerni magam?

Figyelt kérdés

ket hete vett fel egy ceg egy olyan uzletbe dolgozni ami tolem 1-1,5 ora utazasra van. elsejen alltam munkaba, azota minden nap 3:15kor kelek hogy elkeszuljek reggel es mar most erzem hogy ez tarthatatlan. az elet ironiaja viszont, hogy mikor felvettek augusztus kozepen ra egy hetre meghirdettek ugyanazt a poziciot egy tolem 20 percre levo uzletben is, ezt most vettem eszre, ahogy ismet atneztem az allasajanlataikat..

at szeretnek kerulni a hozzam kozelebb levo uzletbe, de nem tudom hogyam fogadna ezt a boltvezeto aki allasinterju alatt tobbszor elmondta hogy hosszu tavra keresnek kollegakat, nem tudom probaido alatt nem-e rizikos valtani mar 3 nap utan, hogy ha kernem az athelyezesem hogyan viszonyulnanak hozzam ott emiatt. szerintetek?

2020. szept. 3. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

megéri hogy tönkremenjen az egészséged? Ha nem jön össze, max otthagyod őket.

Milyen a munkarended, hogy 3:15kor kell kellj hogy beérj?

6kor kezdődik a munka?

2020. szept. 3. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Krva egyszerű: jelentkezz annak a boltnak az álláshirdetésére, ami közel van. Ha felvesznek, akkor fogod magad, és írsz egy felmondó papírt a mostani boltnak, hogy holnaptól már nem jössz. Próbaidő alatt indokolni se kell a felmondást és már a következő naptól kedhetsz az új helyen (ergó, mondhatod azt nyugodt szívvel a másik bolt állásinterjúján is, hogy már holnaptól tudnál kezdeni). Hogy a boltvezető mit mondott, hogy milyen távra keresnek munkatársat, az meg legyen az ő problémája.

Ha meg nem vesznek fel, akkor eszedbe ne legyen ezt megemlíteni a jelenlegi helyen. Akkor is, ha már nincs fent a hirdetés. Akkor nyilván már betöltötte valaki, ahogy ezt a mostanit te, és könnyen lehet, hogy neki meg megfelel.

A helyi boltvezetőt meg nem érdekli, hogy mi a jó a cégnek, csak az, hogy neki mi jó ott helyben, úgyhogy ha bejelented az elmeneteli szándékodat, onnantól csak ki fog bszni veled és a próbaidő utolsó napján kirúg.

2020. szept. 3. 16:23
 3/6 A kérdező kommentje:

1. 5:30ra kell bemenni de a kozlekes reggel olyan hogy 4:10kor kell elindulnom otthonrol ahhoz hogy idoben odaerjek

2, caak itt az a "baki" hogy ugyanaz a ceg.. ha mar egyszer itt dolgozok csak belsoleg lehet intezni ha at akarom keretni magam, a boltvezeto altal

2020. szept. 3. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérdező, hülyeség, baromságokat mondtak neked. Gondolkozzál már egy kicsit, még ha a bolti lótifuti nem is egy akadémikusi állás! Te ugyebár bármikor felmondhatsz próbaidő alatt, nemde?! Na, miután felmondtál, MÁR NEM DOLGOZOL ANNÁL A CÉGNÉL! Amikor az új helyen kezdesz, akkor éppen nem dolgozol SEHOL, nemdebár?? Na.. koppp..

Nem akartam ennyire szájbarágni ezt se, de úgy tűnik muszáj: nyilvánvalóan senkinek, se az új helyen, se a felmondásodban, se a főnöknek ne közöld, hogy honnan jöttél, meg hova mész.

Senkinek semmi köze hozzá. Elmentél Busmanföldre, vagy vissza a mamahotelbe, oszt kalap.

2020. szept. 3. 17:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk én is előbb utána jáárnék annak, hogy VALÓBAN vesznek-e fel a közelebbi boltba dolgozót - ugyanis sok cég csak folyamatosan hirdet, de nem valós az álláshirdetés.

Nehogy aztán 2 szék közül a földre ess...

2020. szept. 3. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy kérdést megér. Nem tudni milyen üzletlánc, mennyire kommunikálnak egymással az üzletek ilyen személyzeti kérdésekben. esetleg pályázd is meg a másik helyet
2020. szept. 4. 09:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!