Probaido alatt (3 nap utan) cegen belul maradni, de mas uzletbe kerni magam?
ket hete vett fel egy ceg egy olyan uzletbe dolgozni ami tolem 1-1,5 ora utazasra van. elsejen alltam munkaba, azota minden nap 3:15kor kelek hogy elkeszuljek reggel es mar most erzem hogy ez tarthatatlan. az elet ironiaja viszont, hogy mikor felvettek augusztus kozepen ra egy hetre meghirdettek ugyanazt a poziciot egy tolem 20 percre levo uzletben is, ezt most vettem eszre, ahogy ismet atneztem az allasajanlataikat..
at szeretnek kerulni a hozzam kozelebb levo uzletbe, de nem tudom hogyam fogadna ezt a boltvezeto aki allasinterju alatt tobbszor elmondta hogy hosszu tavra keresnek kollegakat, nem tudom probaido alatt nem-e rizikos valtani mar 3 nap utan, hogy ha kernem az athelyezesem hogyan viszonyulnanak hozzam ott emiatt. szerintetek?
megéri hogy tönkremenjen az egészséged? Ha nem jön össze, max otthagyod őket.
Milyen a munkarended, hogy 3:15kor kell kellj hogy beérj?
6kor kezdődik a munka?
Krva egyszerű: jelentkezz annak a boltnak az álláshirdetésére, ami közel van. Ha felvesznek, akkor fogod magad, és írsz egy felmondó papírt a mostani boltnak, hogy holnaptól már nem jössz. Próbaidő alatt indokolni se kell a felmondást és már a következő naptól kedhetsz az új helyen (ergó, mondhatod azt nyugodt szívvel a másik bolt állásinterjúján is, hogy már holnaptól tudnál kezdeni). Hogy a boltvezető mit mondott, hogy milyen távra keresnek munkatársat, az meg legyen az ő problémája.
Ha meg nem vesznek fel, akkor eszedbe ne legyen ezt megemlíteni a jelenlegi helyen. Akkor is, ha már nincs fent a hirdetés. Akkor nyilván már betöltötte valaki, ahogy ezt a mostanit te, és könnyen lehet, hogy neki meg megfelel.
A helyi boltvezetőt meg nem érdekli, hogy mi a jó a cégnek, csak az, hogy neki mi jó ott helyben, úgyhogy ha bejelented az elmeneteli szándékodat, onnantól csak ki fog bszni veled és a próbaidő utolsó napján kirúg.
1. 5:30ra kell bemenni de a kozlekes reggel olyan hogy 4:10kor kell elindulnom otthonrol ahhoz hogy idoben odaerjek
2, caak itt az a "baki" hogy ugyanaz a ceg.. ha mar egyszer itt dolgozok csak belsoleg lehet intezni ha at akarom keretni magam, a boltvezeto altal
Kérdező, hülyeség, baromságokat mondtak neked. Gondolkozzál már egy kicsit, még ha a bolti lótifuti nem is egy akadémikusi állás! Te ugyebár bármikor felmondhatsz próbaidő alatt, nemde?! Na, miután felmondtál, MÁR NEM DOLGOZOL ANNÁL A CÉGNÉL! Amikor az új helyen kezdesz, akkor éppen nem dolgozol SEHOL, nemdebár?? Na.. koppp..
Nem akartam ennyire szájbarágni ezt se, de úgy tűnik muszáj: nyilvánvalóan senkinek, se az új helyen, se a felmondásodban, se a főnöknek ne közöld, hogy honnan jöttél, meg hova mész.
Senkinek semmi köze hozzá. Elmentél Busmanföldre, vagy vissza a mamahotelbe, oszt kalap.
Mondjuk én is előbb utána jáárnék annak, hogy VALÓBAN vesznek-e fel a közelebbi boltba dolgozót - ugyanis sok cég csak folyamatosan hirdet, de nem valós az álláshirdetés.
Nehogy aztán 2 szék közül a földre ess...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!