Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakezdő vagyok. Létezik,...

Pályakezdő vagyok. Létezik, hogy 40 jelentkezésből csak 1 db helyen jutok el bármeddig is?

Figyelt kérdés

Sikerült összeszednem 40 helyet, ahol "csak" 2-4 év tapasztalatot kérnek - nekem 0 év van.

A tárgyban középfokú végzettségem van, de amúgy felsőfokú a maximum.

A Covid-válság hatása, amit tapasztalok?

Lényegében minden nap sírok, anyagilag és egyéb területen is fontos lenne a váltás, a szakmai munkahely.

2020. szept. 3. 13:47
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
31%
Ezek után nem is fogja leírni milyen nyelven tud. Minek? Akkor majd segíteni fog bárki is? Ti ennyire negatív gyö.kerek vagytok vagy ennyire fo.stok a konkurenciától? Tudok ti az életben bárkit is bármire biztatni vagy mindenkinek a halált kívánjátok? Ennyire sikertelen luzerek vagytok? Tudod ki várna tőletek egyébként tanácsot? Én tuti nem, max. aki gyp-s
2020. szept. 3. 21:41
 22/32 A kérdező kommentje:

Igen, volt több kérdésem (na és akkor mi van?).

Azért, mert szorult élethelyzetben vagyok és abszolút tanácstalan is.

Szerintem ez az oldal alkalmas lehetne arra, hogy segítsünk egymásnak, hogy a COVID alatt kinek milyen tapasztalata van munkahelyváltás kapcsán. Sikerült, nem sikerült, emitt 30 sikertelen pályázat, amott 50 stb. Függetlenül attól, hogy az illető bányászmérnök, programozó, kontroller, bármi.

Vagy abban, ki mit ront a LinkedIn profilján.

Lehetne tudni, ki, merre, hány méter.

Ugyanakkor ezen az oldalon talán néhány kategóriát kivéve csak a kérdező alázása megy. Olyan szintű másokba rúgások,hogy azon gondolkozom, hogy ezt egyáltalán ember hogyan engedheti meg magának másokkal szemben?!

Mibe került volna ez alá a kérdés alá is leírni, hogy:

40 sikertelen jelentkezés sok / covid alatt elmegy / nekem is ennyi volt / én 20 után találtam munkát, stb-stb.

Remélem a modik meghagyják ezt a kérdezői kommentet.

2020. szept. 4. 06:21
 23/32 A kérdező kommentje:

Nézzük meg az ő kérdését:

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

Na ezt a stílust kaptam én is a legelejétől fogva.

Ebben is, amit linkeltem, miért kell őt bántani?

2020. szept. 4. 06:24
 24/32 anonim ***** válasza:
74%
Te hisztizni jársz ide. De én se a pasid, se a pszichológusod nem vagyok.
2020. szept. 4. 07:02
 25/32 anonim ***** válasza:
74%

Már egy csomó ilyen kérdést kiírtál a Programozás kategóriában is, többen próbáltak is már segíteni, többen leírták azt is, hogy ne erőltesd, nem neked való ez a szakma. Ennek ellenére újra és újra megkérdezed ugyanazt. Minek? Hátha egyszer valaki mást mond és akkor majd örülsz neki?

Már elég unalmas.

2020. szept. 4. 07:05
 26/32 A kérdező kommentje:

Csak nem mindegyik vagyok én.

Láttam is már, hogy kb minden kérdésre azt gondoljátok, hogy egy adott ember írta. Lehet, hogy engem is összekevertek valakivel. Sőt, az is lehet, hogy azért kaptam kapásból bántást, mert már előttem valaki meg merészelte kérdezni, hogy válság alatt elfogadható vagy sok, ha 40 pályázatból 2 a pozitív visszajelzés, mármint legalább telefonos interjúig eljutás.

2020. szept. 4. 07:16
 27/32 anonim ***** válasza:
64%
De, te vagy, írsz mindig privátot is az embereknek :)
2020. szept. 4. 07:22
 28/32 A kérdező kommentje:
Nem mindegyik. És ha mindegyik akkor mi van???
2020. szept. 4. 07:28
 29/32 anonim ***** válasza:
90%
Mit mi van??!!!
2020. szept. 4. 07:33
 30/32 A kérdező kommentje:

Van munkám és informatikai. Nem tudom, milyen munkakörre gondolsz.

Gondolom nem kódolásra. A github profilom alapján mondod?

2020. szept. 4. 08:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!