Pályakezdő vagyok. Létezik, hogy 40 jelentkezésből csak 1 db helyen jutok el bármeddig is?
Sikerült összeszednem 40 helyet, ahol "csak" 2-4 év tapasztalatot kérnek - nekem 0 év van.
A tárgyban középfokú végzettségem van, de amúgy felsőfokú a maximum.
A Covid-válság hatása, amit tapasztalok?
Lényegében minden nap sírok, anyagilag és egyéb területen is fontos lenne a váltás, a szakmai munkahely.
Te vagy az, aki hetente feltesz arról egy kérdést, hogy nem tudsz elhelyezkedni programozóként 1 éve?
Ezerszer leírtuk már, hogy hagyd a fenébe az egészet.
Megkérdeztem, milyen nyelvet tud, várom a választ. Addig meg had írjak már, amit akarok. Ha válaszolt, utána lehet segíteni.
12, 15
# 16
Ez az oldal ilyen. -.-
Nem egyszer fordult már elő az, hogy félálomban olvasgattam a kérdéseket és mindegyik alatt a kérdezőt alázták, bántották.
Lenne néhány kérdésem hozzájuk, de az életben nem kapnék rá választ:
1. Mégis milyen kérdésekre várnának, válaszolnának szívesen? (Például az emberek kategóriában.)
2. Mit éreznek, amikor belerúgnak másokba? Amúgy tisztában vannak azzal, hogy aki rettenetesen rosszul van, annak ez mennyire fáj?
3. Egyáltalán hogyan veszik a bátorságot arra, hogy olyan hangnemben írjanak, ahogy azt teszik? Minek képzelik magukat?
# 17
Engem úgy tanítottak, hogy emberrel nem beszélünk úgy, hogy "vered a nyálad". Mit érzel ilyenkor?
"Komolyabb" projektem 2 darab van, de olyan, ami számomra hosszabb, nehezebb volt és grafikus, van vagy 6-7 darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!