Pályakezdő vagyok. Létezik, hogy 40 jelentkezésből csak 1 db helyen jutok el bármeddig is?
Figyelt kérdés
Sikerült összeszednem 40 helyet, ahol "csak" 2-4 év tapasztalatot kérnek - nekem 0 év van.
A tárgyban középfokú végzettségem van, de amúgy felsőfokú a maximum.
A Covid-válság hatása, amit tapasztalok?
Lényegében minden nap sírok, anyagilag és egyéb területen is fontos lenne a váltás, a szakmai munkahely.
2020. szept. 3. 13:47
1/32 anonim válasza:
Olyat keresnek, akinek tapasztalata van, neked meg nincs. Ilyen egyszerű. Olyan helyekre jelentkezz, ahová nem kérnek tapasztalatot.
2/32 anonim válasza:
Vannak direkt junior pozíciók.
Pályakezdőként ilyenekre érdemes pályázni.
4/32 A kérdező kommentje:
0 junior pozíció van.. Mármint 0 év tapasztalattal rendelkezőknek
2020. szept. 3. 14:40
6/32 anonim válasza:
Ha 0 tapasztalattal 2-4 éves tapasztalatot elváró állásokra jelentkezel, akkor nem értem miért csodálkozol.
7/32 A kérdező kommentje:
Azt hallani, hogy azokkal is lehet az embernek szerencséje.
Miért, mit csinálnál a helyemben, nem jelentkeznél SEHOVA se?
2020. szept. 3. 17:21
8/32 anonim válasza:
Szerencséje lehet. Neked nem volt. Én is minden héten lottózom, mégse nyertem még. Ez ilyen.
Melyik terület?
9/32 A kérdező kommentje:
Programozás, mert ez változtat valamin?
2020. szept. 3. 17:35
10/32 anonim válasza:
Persze. Milyen szakon végeztél? Szakmai gyakot hol csináltad? Ott nem folytathatod? Szakdogád milyen téma volt? Mihez értesz? Milyen hobbiprojekted van? Ország melyik része? Milyen cégekhez jelentkezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!