Minden futár így áll meg, ha nem talál parkolót. Egyrészt ott van a kocsin a matrica, hogy melyik futárcégnél van, ha nincs akkor szoktak csináltatni és kirakják a szélvédő mögé és bekapcsolod az elakadásjelzőt!
2020. szept. 2. 11:07
2/11 anonim válasza:
Természetesen nem. Más kérdés, hogy a nagyvárosokban, a belvárosi részeken kb. lehetetlen elvégezni a munkát ha nem így teszel.
2020. szept. 2. 11:36
3/11 anonim válasza:
Elvileg nem. Gyakorlatilag ezt teszik sokan. Bár múlt héten épp meglepetés ért. Távolabb parkolt le a futár és odagyalogolt a bejárathoz! Ilyen is van.
De sokan (és nem a futárok, hanem bárki) nem képesek 5 lépést se megtenni. Jártam már úgy többször a lépcsőházunknál, hogy keresztbe odaáll egy autó a parkoló autók elé, így nem tudtam kiállni. Természetesen nem ült benne senki és várhattam, ahogy jöjjön már és menjen el. Volt, aki annyit sem mondott, hogy bocsi, volt, aki beszólt, hogy mi a gond azzal, hogy ide parkolt, nem volt máshol hely. (Volt, csak 10 lépéssel arrébb.)
2020. szept. 2. 11:40
4/11 anonim válasza:
#3 az idejébe nem mindig fér bele minden címnél egy tízperces séta...
2020. szept. 2. 12:22
5/11 anonim válasza:
Kénytelen leszel.
2020. szept. 2. 12:40
6/11 anonim válasza:
4: Nekem is kényelmesebb lenne sokszor, például szakadó esőben a ház bejáratába parkolni, és nem messzebbről, sokszor másik utcából gyalogolni. De nem teszem, mert nem csak én létezem, hanem mások is.
2020. szept. 2. 12:51
7/11 anonim válasza:
de te ott lakóként órákra hagynád ott a kocsit, ő meg arra az 5 percre, amíg odaviszi a rendelt holmit
2020. szept. 2. 13:11
8/11 anonim válasza:
#6 és te is futárkodsz? Ha nem akkor ne hasonlítgasd össze a két dolgot szerintem.
2020. szept. 2. 13:11
9/11 anonim válasza:
Lehetni lehet, de nem szabad.
Gyakorlatban sokan csinálják, nem szokott gond lenni belőle. Azért figyelj, hogy el lehessen férni a kocsitól, ne nagyon akadályozzon másokat.
2020. szept. 2. 13:12
10/11 anonim válasza:
3# jaj ne csináld már. Az nem jutott eszedbe hogy amikor ő állt meg akkor még nem volt hely??? Mire te láttad, addigra volt hely, de addigra végzett is a futár. Tolerálj már egy kicsit. Miért kell azonnal rosszindulatúnak lenni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!