Ez jó Melódiákos fizetésnek számít?
Figyelt kérdés
Az egyik helyi céghez jelentkeztem be mint diákmunkás. Alapvetően szoftverfejlesztéssel foglalkozom, és a Melódiákon keresztül vagyok ott. A nettó órabérem 780 Forint. Ez szerintetek jónak számít? Én kicsit keveslem, mert pár éve dolgoztam már a Melódiákon keresztül, könnyű fizikai munkákat vállaltam általában és olyan 1200-1500 Forintot kaptam kézhez óránként. Ahhoz képest ez most szinte semmi, pedig jóval nagyobb feladat az amit most csinálok mint az egyszerű pakolászás. Vagy azóta ennyire leesett volna minden fizetés?2020. szept. 1. 08:34
12/12 anonim válasza:
Válság ide válság oda, ez kritikán aluli fizetés. Ezen a területen minimum 1400-1500 bruttó szokott lenni. Budapesten az 1000Ft/óra alatti melókat úgy kell nagyítóval keresni ha egyáltalán van olyan. Persze ha vidéken dolgozol akkor nem kell nagyon csodálkozni, normális pénzt ugyanis ott soha nem fogsz kapni (diákként pláne nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!