Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez jó Melódiákos fizetésnek...

Ez jó Melódiákos fizetésnek számít?

Figyelt kérdés
Az egyik helyi céghez jelentkeztem be mint diákmunkás. Alapvetően szoftverfejlesztéssel foglalkozom, és a Melódiákon keresztül vagyok ott. A nettó órabérem 780 Forint. Ez szerintetek jónak számít? Én kicsit keveslem, mert pár éve dolgoztam már a Melódiákon keresztül, könnyű fizikai munkákat vállaltam általában és olyan 1200-1500 Forintot kaptam kézhez óránként. Ahhoz képest ez most szinte semmi, pedig jóval nagyobb feladat az amit most csinálok mint az egyszerű pakolászás. Vagy azóta ennyire leesett volna minden fizetés?

2020. szept. 1. 08:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%
átlagos
2020. szept. 1. 08:38
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem, ez egy elég gyenge fizetés. De a válság kellős közepén kb örülni kell, hogy van.
2020. szept. 1. 08:38
 3/12 A kérdező kommentje:

Már megint válság van? :O Vagy ez még ugyan az ami volt pár éve is?

Sóval akkor ennyire lementek a fizuk? Mert 2-3 éve mikor utoljára dolgoztam, akkor 850 Forint nettó alatt nem is lehetett munkát találni ezen a környéken a Melódiákon keresztül.

2020. szept. 1. 08:51
 4/12 anonim ***** válasza:
59%

[link]

Te eddig barlangban laktál?

2020. szept. 1. 09:24
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Az, hogy emberek tízezrei veszítették el itthon a munkájukat a vírus miatt, mond valamit a válsággal kapcsolatban? Becsüld meg, hogy kaptál munkát. Most ne a mennyiségét nézd a pénznek, hanem hogy van.
2020. szept. 1. 09:25
 6/12 anonim ***** válasza:
97%
Hát jónak nem számít, inkább úgy kell felfogni, hogy legalább kaptál munkát. A diákokat amúgy se fizetik túl, mert nyerészkedik rajtuk a közvetítőtől a munkaadóig mindenki. Én kb. 8éve 500ft-os órabérrel kezdtem el a diákmunkát és akkor örültem, hogy mehetek dolgozni.
2020. szept. 1. 09:43
 7/12 anonim ***** válasza:
38%
A kérdező egy ostoba troll. Látszik az írásából. Még a 200 ft-ot sem érdemli meg. :D
2020. szept. 1. 10:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
IT területen 780-as órabér az űberszar!
2020. szept. 1. 10:34
 9/12 anonim ***** válasza:
95%
Ha a Meló-diáknál dolgoznál, tudnád, hogy minimálbér alatt nincs fizetés, ez pedig br 926 Ft alatt van...
2020. szept. 1. 11:19
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ.

A környékünkön nem tapasztaltam semmi ilyet, egy ismerősöm se vesztette el a munkáját. Munka az van bőven, kb. 5 opció van ezen kívül még amit diákként tudnék csinálni. És azért nézem a mennyiségét a pénznek, mert raktárosnak is tudnék menni, arra 1200 nettót mondtak.

#9: Én pedig ennyit kapok. Van még egy kiegészítő juttatás, napi 800 Forint, így elvileg 880 Forint a nettó órabérem (de hogy azt tényleg megkapom-e, azt nem tudom, mert a cégnél beszéltem olyan sráccal aki nem kapta meg, mert volt neki kihagyott napja).

2020. szept. 1. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!